6 tipsuri care te vor ajuta să-ți alegi canapeaua perfectă

Canapele, scaune, covoare, corpuri de iluminat, orice ai căuta pentru amenajarea casei tale parcă are prea mult opțiuni, infinit de multe chiar, fapt ce te face să te decizi tot mai greu. Când vine vorba de canapeaua perfectă lucrurile se complică și mai mult, ea este una dintre piesele de rezistență ale livingului și una dintre piesele pe care nu le schimbi așa ușor, de la un sezon la altul.
Astfel, cum poți să te decizi rapid și ușor care este canapeaua perfectă stilului tău, livingului tău?

În cele ce urmează ți-am pregătit 6 tipsuri care te vor ajuta să te orientezi mai ușor atunci când vizitezi magazinele de specialitate sau răsfoiești galeriile online.

6 tipsuri care te vor ajuta sa-ti alegi canapeaua perfecta (1)

Picture 1 of 3

1. Primul lucru de la care trebuie să pornești este dimensiunea canapelei. Ca să fie totul cât mai clar, trebuie să te raportezi mai exact la spațiul de care dispui, la dimensiuni livingului tău. Este de la sine înțeles că într-un living mic nu vei putea introduce o canapea imensă. Totodată, dacă spațiul îți permite trebuie să te gândești dacă ai vrea să te rezumi doar la o singură canapea mare sau dacă nu cumva ar fi mai bine să integrezi în acest spațiu două canapele de două locuri, poate și câteva scaune sau fotolii pe care să le orientezi către o măsuță de cafea generoasă. Astfel, cu cât ai mai multe piese de mobilier cu atât proporția canapelei poate scădea în raport cu dimensiunea spațiului.
Dacă vrei ca viitoarea canapea să devină vedeta livingului atunci ai putea să te orientezi către o canapea în formă de L, rotunjită. Aceasta va ocupa mai mult spațiu, va putea găzdui mai mulți musafiri și cu siguranță se va remarca prin volumul și forma sa.
În cazul spațiilor mici, canapeaua inevitabil va fi în lumina reflectoarelor tocmai de aceea pe lângă dimensiune, trebuie să iei în calcul un design atractiv, care să complimenteze întregul living și o structură de calitate.

Vezi următorul sfat

Pages: 1 2 3 4 5 6

One Response to “6 tipsuri care te vor ajuta să-ți alegi canapeaua perfectă”

Read below or add a comment...

  1. Panaite Madalina says:

    Eu locuiesc intr-un aparatament in nordul Bucurestiului si acest apartament din complexul Cosmopolis mi-a dat ocazia sa il adaptez asa cum vreau eu, nu sa ma adaptez eu la apartament. Acest lucru m-a facut sa ma indragostesc iremediabil de noua mea locuinta si sa o amenajez exact asa cum mi-am dorit intotdeauna. O canapea ca cea din imagini ar fi perfecta pentru noul meu living.

Lasă un Comentariu...

*