6 tipsuri care te vor ajuta să-ți alegi canapeaua perfectă

6 tipsuri care te vor ajuta sa-ti alegi canapeaua perfecta (4)

Picture 1 of 3


3. Dacă te-ai decis unde îți vei instala canapeaua, care va fi rolul său și cât de mare ar trebui să fie, este momentul să te orientezi și către formă. În cazul în care aceasta ar trebui să joace și un rol de barieră, graniță între două zone, între living și bucătărie sau dining, atunci una dintre cele mai bune soluții este să alegi o canapea în formă de L curată, dreaptă, simplă.
Pentru o atmosferă mai intimă, care îți lasă impresia că te adună la un loc, un colțar cu forme rotunjite ar fi mult mai potrivit și de asemenea se pretează și spațiilor nu foarte ample. Pentru un strop de originalitate și mai mult spațiu, cel puțin din punct de vedere vizual, o sofa, fără spătar, doar cu brațe ar putea reprezenta cheia succesului. În plus, apelând la un astfel de model poți avea în living, pe lângă locurile de pe canapea, și locuri extra pe scaune.

Vezi următorul sfat


Pages: 1 2 3 4 5 6

One Response to “6 tipsuri care te vor ajuta să-ți alegi canapeaua perfectă”

Read below or add a comment...

  1. Panaite Madalina says:

    Eu locuiesc intr-un aparatament in nordul Bucurestiului si acest apartament din complexul Cosmopolis mi-a dat ocazia sa il adaptez asa cum vreau eu, nu sa ma adaptez eu la apartament. Acest lucru m-a facut sa ma indragostesc iremediabil de noua mea locuinta si sa o amenajez exact asa cum mi-am dorit intotdeauna. O canapea ca cea din imagini ar fi perfecta pentru noul meu living.

Lasă un Comentariu...

*