6 tipsuri care te vor ajuta să-ți alegi canapeaua perfectă

6 tipsuri care te vor ajuta sa-ti alegi canapeaua perfecta (11)

Picture 1 of 3


4. Acum că parcă opțiunile devin din ce în ce mai puține, dar nu suficiente cât să te decizi, hai să ne uităm și la materialele ce îmbracă forma canapelei. Nu uita, nu-i suficient să ai o canapea arătoasă ea trebuie să răspundă nevoilor tale, trebuie să fie confortabilă și ușor de întreținut. Plușul și pielea întoarsă sunt două materiale la modă, însă de la care ar trebui să-ți iei gândul dacă ai animale de companie sau copii. Avertismentul este valabil și pentru pielea naturală, dar numai în cazul animalelor de companie, în special al pisicilor care obișnuiesc să-ți ascută gheruțele în colțurile canapelei. Dacă nu se pune problema acestora, atunci pielea ar putea arăta minunat în livingul tău mai ales dacă te decizi să achiziționezi una închisă la culoarea. Aceasta cu tipul parcă devine și mai atrăgătoare. În plus, se curăță foarte ușor.
O altă variantă de material pentru care poți opta este cel utilizat pentru tapițarea pieselor de mobilier de exterior. Acestea au fost concepute pentru a fi impermeabile și nici nu se decolorează dacă sunt expuse mult timp la soare. Astfel, nu trebuie să-ți faci griji din cauza petelor, mai ales dacă există un precedent cu privire la acest capitol.

Vezi următorul sfat


Pages: 1 2 3 4 5 6

One Response to “6 tipsuri care te vor ajuta să-ți alegi canapeaua perfectă”

Read below or add a comment...

  1. Panaite Madalina says:

    Eu locuiesc intr-un aparatament in nordul Bucurestiului si acest apartament din complexul Cosmopolis mi-a dat ocazia sa il adaptez asa cum vreau eu, nu sa ma adaptez eu la apartament. Acest lucru m-a facut sa ma indragostesc iremediabil de noua mea locuinta si sa o amenajez exact asa cum mi-am dorit intotdeauna. O canapea ca cea din imagini ar fi perfecta pentru noul meu living.

Lasă un Comentariu...

*