Măsuțe de cafea din lemn, tendința anului 2016

În materie de măsuțe de cafea, anul 2016 se remarcă, asemenea culorilor, prin natural. Astfel, în prim plan ne sunt aduse niște măsuțe de cafea din lemn elegante, moderne, originale, rustice sau clasice.

masute de cafea din lemn (1)

Picture 1 of 19

Potrivite oricărui decor aceste măsuțe de cafea din lemn au un numitor comun, căldura, însă fiecare dintre poate cu succes să devină vedeta oricărui living, oricărui spațiu de zi ce dorește să se evidențieze printr-o trăsătură inedită. Farmecul măsuțelor de cafea din lemn este că, indiferent ce alte tendințe își vor mai face locul în casele noastre, în anii următori, ele sunt nemuritoare. Doar dacă privești măsuțele de cafea din lemn clasice, cu linii voluptoase, curburi sinuoase, apetisante, cu detalii sculptate, ce au făcut istorie încă din epoca victoriana, și vei înțelege că ele nu vor dispărea din locuințele noastre prea curând.

Așadar, dacă vrei să investești într-o măsuță de cafea, alege o variantă din lemn, poate cu un touch modern, dar să domine, căldura, luciul, culoarea acestui material natural atât de apreciat.

Între timp, până te decizi, privește și aceste măsuțe de cafea din lemn, alege-o pe cea mai frumoasă dintre ele și arată-le-o și prietenilor tăi. Haide să vedem care este vedeta acestor măsuțe de cafea în anul 2016.

Sursa foto – decorationsuggestions.com

Lasă un Comentariu...

*