Elvila – mobilă cât vezi cu ochii

Ce ne facem când ne apucăm de redecorat/decorat locuința și nu știm unde să ne facem cumpărăturile? Avem nevoie de mobilă pentru dormitor, living și bucătărie, vrem să schimbăm și camera copiilor, dar să montăm și câteva dulapuri și dressing-uri. Ei bine, toate cele enumerate mai sus, plus multe alte piese de mobilier și decorațiuni, găsim într-un singur loc: Elvila!

Elvila (1).jpg

Picture 1 of 4

S.C Elvila SA este una dintre principalele mărci din domeniul producției și comercializării mobilei din România. Fondată încă din anul 1990, de către Viorel Cataramă, Elvila deține, în prezent, un număr de 29 de magazine la nivel național, din care 18 de magazine sunt proprii și 11 la nivel de franciză și distribuitori.

Obiectivul de activitate al firmei îl reprezintă producere și comercializarea mobilierului pentru casă și birou. Gama de produse de mobilier este variată și cuprinde: sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii și tineret, bucătării, grupe de colț, mobilier mic precum comode, mese, măsuțe, noptiere, taburete, garderobe sau cuiere. Pe langă toate acestea, Elvila pune la dispoziția cliențiilor și mobilier tapițat precum canapele, fotolii și saltele marca Relaxa, mobilier de birou, mobilier de hotel, iar la cerere se poate executa și mobilier personalizat la comandă.

Misiunea Elvila refletă dorința și eforturile întregii echipe, care depășește 1500 de oameni, de a satisface toate cerințele clienților, oferind produse de mobilier moder și/sau clasic, din lemn masiv, mdf sau pal, la un raport calitate-preț continuu îmbunătățit.

Compania Elvila este membră a Asociației Producătorilor de Mobilă din România și a Camerei de Comerț și Industrie a României. Și fiindcă calitatea produselor de mobilier reprezintă o preocupare importantă și constantă pentru Elvila, începând cu anul 2000 a fost implementat și menținut un sistem eficient de management și control al calității. Acest sistem de calitate este aplicat într-un mod continuu, atât la nivel de companie, cât și la nivelul de producție, respectiv în cele trei fabrici ale companiei Elvila:

  • SC ELVILA SA- punct de lucru Relaxa – Mizil, strada Mihai Bravu, nr. 189

  • SC ELVILA SA- punct de lucru Carpatina – Băbeni, strada Uzinei, nr. 1, județul Vâlcea

  • SC ELVILA SA- punct de lucru Elmoberom – Beiuș, strada Traian, nr. 2-4

Fiecare dintre aceste trei fabrici este specializată în producția unui anumit tip de mobilier. Produsele sunt realizate din lemn masiv, PAL melaminat, PAL furniruit și MDF.

Casa-Rusu---mobila-din-respect-pentru-tineDacă nu sunteți din București și doriți să ajungeți la unul dintr punctele de lucru Elvila, e bine de știut că magazinele proprii le găsiți în Albă Iulia, Alexandria, Bacău, Baia Mare, Botoșani, Beiuș, Brad, Brașov, București, Cluj, Constanța, Focșani, Galați, Iași, Oradea, Mizil, Ploiești și Vaslui, dar și alte 11 magazine în sistem de franciză și distribuitori în toată România.

Printre companiile și instituțiile incluse în portofoliul de clienți Elvila menționăm: Metro, Selgros, Universitatea Transilvania Brașov, Universitatea Politehnică Timișoara, Universitatea de Stiințe Agronomice și Medicină Veterinară București, Direcția Generală de Pașapoarte, Școala Națională de Studii Politice și Administrative București, Primaria Municipiului Târgoviște, Hotel Mara Lucia din Lipova, Institutul Bancar Român, Academia Română, Primaria Oradea, Hotel Aurra – Mamaia etc.

Și fiindcă am tot pomenit de saltelele Relaxa, compania Elvila a pregătit o colecție de saltele cu arcuri, cu mecanisme inteligente și inovatoare, concepute astfel încât să asigure poziția corectă a corpului în timpul somnului. Alegând dintre modelele de saltele Relaxa cu arcuri veți avea parte de calitatea unui somn profund și relaxant, presărat numai cu vise frumoase.

*sursă foto: elvila.ro

One Response to “Elvila – mobilă cât vezi cu ochii”

Read below or add a comment...

  1. Jonathan says:

    I-mi pare rau ca ai fost la Monteoru si nu ai gasit ceea ce te asteptai.Eu i-mi aduc aimtne de un tinar amabil si educat care se numea Bradut ,din bucuresti,si care venea la Monteoru acum citiva ani la pensiunea noastra ..La belgianul;;Tin sa stii ca belgianul s-a intors si in curind se va redeschide.E o bucurie sa vad ca nu am fost uitati!Multumesc Bradut!Viorica RIMBAUT

Lasă un Comentariu...

*