Casa Rusu – mobilă din respect pentru tine

Nu este tocmai ușor să luăm o decizie atunci când ne hotărâm să ne cumpărăm mobilă nouă. Producătorii ne oferă o gamă foarte largă de piese de mobilier și este destul de greu să ne decidem ce anume vrem să achiziționăm. Cel mai bine e să ne informăm foarte bine în legătură cu aceste companii. De aceea, în acest articol m-am decis să scriu despre una dintre cele mai cunoscute companii de piese de mobilier: Casa Rusu.

Casa Rusu (1).jpg

Picture 1 of 4

Cu o activitate care a luat naștere în anul 1994 ca retailer de mobilă, Compania Casa Rusu a devenit, în scurt timp, unul dintre cei mai mari importatori și dealeri de mobilier din România. În acest moment, compania Rus Savitar este al doilea producător de mobilier din pal din țară și are o capacitate totală de producție de 18 mii de garnituri de mobilier pe lună, activitatea de producție desfășurându-se pe o suprafață de 100 de mii de metri pătrați.

Casa Rusu, care reprezintă divizia de retail a companiei Rus Savitar, dorește a fi puntea de legătură directă între producător și clientul final, fără să mai intervină și alți comercianți și dealeri. Astfel, clientul beneficiază de mobilă mai ieftină, prin eliminarea adaosurilor pe care comercianții și dealerii le practică.

Utilajele ultra performante în producţia de mobilier conferă nu numai o calitate excepţională produsului finit, ci şi cel mai mic preţ posibil; în aceasta constă diferenţa între mobilierul produs în serie mare şi cel produs în serie mică sau medie”, a declarat directorul companiei Cristian Rusu.

Mobilierul Casa Rusu se adresează tuturor gusturilor, de la clasic la modern, și tuturor spațiilor, de la cele mici la cele mari. Puteți să găsiți ceea ce căutați pentru a vă mobila casa mergând la magazinele Casa Rusu. Puteți găsi piese de mobilier pentru bucătării, dar și electrocasnice, mobilă pentru camere de zi și camere de tineret, de copii și bebeluși, dormitpare, mobilier mic sau tapițerii. Materialele folosite variază în funcție de produse, principalul material fiind palul melaminat, precum MDF, lemn, sticlp, diferite stofe, materiale ecologice și piele naturală. De asemenea, o gamă largă de culori a materialelor folosite satisface gusturile oricărui client care pășește în magazinele Casa Rusu.

Chiar în cursul anului trecut s-a pus în funcțiune o linie automizată, de ultimă generație, pentru vopsirea și lăcuirea fronturilor din pal melaminat și MDF, pentru obținerea unor suprafețe lucioase și supralucioase și, totodată, pentru o protecție îndelungată împotriva acțiunilor chimice și mecanice. Valoarea acestei investiții a fost de 1,5 milioane de euro și are o capacitate de producție de 60 de mii de mp/lună.

Tot în anul 2014 s-a finalizat și procesul investițiilor și lucrărilor pentru proiectul de dezvoltare și modernizare a fabricii de mobilier tapițat, o investișie totală de cinci milioane de euro. Proiectul a constat în construirea unei hale de producție pe o suprafață de peste 7 mii de mp și dotarea acesteia cu 651 de echipamente, linii tehnologice și softuri de specialitate de ultimă generație. Lucrările au fost finalizate în timp record, cu trei luni mai devreme de data previzionată în proiect. Noua fabrică este dimensionată pentru o producție de 10 mii de produse de mobilier tapițat, pe lună.

Dacă v-ați decis să vizitați și dvs. câteva din magazinele Casa Rusu, e bine să știți și unde le găsiți. Astfel, puteți să achiziționați piese de mobilier din București, Arad, Rm. Vâlcea, Târgu Jiu, Slatina, Bistrița, Reșița, Caransebeș, Turnu Măgurele, Vatra Dornei, Baia Mare, Vișeu de Sus, Dej, Buzău, Oradea, Constanța, Piatra Neamț, Beiuș, Zalău, Focșani sau Alexandria.

*sursă foto: mobilacasarusu.ro


Lasă un Comentariu...

*