Mutare casă nouă – tot ce trebuie să știi

Mutare casă nouă – de la cercetarea celor mai bune firme de mutare până la închirierea unei mașini de transport sau spații de depozitare, o mutare casă nouă  înseamnă timp dedicat acestui proces de relocare, dar și efort depus. Mai mult, pregătirea pentru o astfel de tranziție trebuie făcută din timp și în detaliu pentru a elimina eventualele daune materiale sau costuri suplimentare. Așadar, ce trebuie făcut înainte de mutare?

În lunile și săptămânile dinaintea mutării, majoritatea sarcinilor se învârt în jurul planificării și împachetării. În primul rând, va trebui să te ocupi de câteva sarcini administrative, cum ar fi redirecționarea e-mailului și transferul de utilități.

Un alt aspect important, dacă te muți într-un stat nou, te sfătuim să cauți cele mai bune firme de mutări mobilă pe distanțe lungi – deși costă mai mult să angajezi mutări profesioniști decât să închiriezi un camion și să te muți singur, această opțiune vă va economisi timp și bătăi de cap. Înainte de a rezerva mutarea, îți recomandăm să soliciți oferte de la cel puțin trei furnizori. Asigură-te că firma pe care l alegi este autorizată și are experiență în mutări rezidențiale.

Stabilește un buget pentru mutare

Verifică toate costurile asociate cu mutarea și folosește aceste informații pentru a seta un buget alocat relocării. Acest buget trebuie să includă costurile de închiriere a echipamentului sau de angajare a echipei de transport, precum și a materialelor de ambalare. S-ar putea să fie nevoie să pui bani deoparte pentru închirirea unui depozit sau chiar pentru  o locuință temporară în cazul în care vrei să renovezi noua casă.

Dacă aveți nevoie de ajutor pentru a estima cât de mult se va întinde salariul, site-uri precum Best Places oferă calculatoare pentru costul vieții. luați în considerare costurile de îngrijire a sănătății și de îngrijire a copiilor, dacă este cazul, și prețurile la gaz și la alimente.

Configurează serviciile de utilități

Sună companiile actuale de utilități pentru a le informa cu privire la data mutării și la noua adresă. Dacă nu te muți în alt oraș, este posibil să poți rămâne la aceiași furnizori de utilități și să actualizezi toate informațiile în ceea ce privește noua adresă online. Probabil că poți rămâne cu operatorul actual de cablu și internet, dar nu strică o verificare.

Actualizează-ți adresa

Actualizați-vă adresa cu banca, cardurile de credit și orice abonamente sau servicii. Asigură-te că angajatorul, prietenii și membrii familiei. au noua adresă. Dacă te vei ocupa de aceste sarcini înainte de a te muta, este mai puțin probabil să ai întârzieri prin e-mail.

Pregătește copiii pentru mutare

Dacă ești părinte, discută cu copiii în mod regulat despre mutare. Probabil că vor fi anxioși, mai ales dacă este prima dată când se mută. Concentrează-te pe aspectele pozitive și arată-le că este mult mai bine pentru ei în noua casă sau la noua școală, dacă este cazul, dar fii pregătit să asculți, să empatizezi și să răspunzi la toate întrebările lor. Fă-le un tur de cartier   sau de oraș pentru a se familiariza cu zona. Asigură-te că turul include și noua lor școală.

Move Solutions oferă servicii precum împachetare, transport, materiale pentru ambalare, dar și spații de depozitare. Cu o experiență vastă în domeniul relocărilor, Move Solutions are o echipă bine pregătită și dedicată, care este tot timpul gata să facă față oricărei cerințe de mutare, indiferent de complexitatea acesteia.

Move Solution dispune de echipamente performante de manipulare și transport. Firma oferă spre închiriere un lift exterior de mobilă cu care se poate muta mobilierul de la etajele superioare în afara clădirii. Liftul exterior pentru mobilă, marca Klaas, este montat pe un șasiu Nissan Cabstar, și poate ridica până la 400 kg, ajungând la o înălțime de 30 m. Astfel, acesta permite lucrul precis cu cele mai bune standarde de siguranță. Utilajul este disponibil pentru a putea fi închiriat o oră, jumătate de zi sau o zi întreagă.

Lasă un Comentariu...

*