Cuverturi pentru canapea

Se spune că în fiecare sezon trebuie să aduci anotimpul în locuința ta. Vara este vremea florilor, primăvara a culorilor, toamna a ruginiului inconfundabil, iar iarna a căldurii, a lemnului și lânii. Iată câteva idei care să te ajute să reîmprospătezi atmosfera livingului în conformitate cu vremea de afară, ajutându-te de cuverturi pentru canapea.

cuverturi pentru canapea (1)

Picture 1 of 10


Apelând la cuverturile pentru canapea vei constata că, extrem de simplu și nu foarte costisitor, poți schimba atmosfera din livingul tău.

Cuvertura, pledurile, păturile pot părea niște obiecte extrem de banale. Mai mult, cei care sunt obsedați de ordine probabil că nici în ruptul capului nu vor vedea cum cuvertura ar putea fi aruncată așa, la întâmplare, pe un colț de canapea.

Ceea ce trebuie să înțelegeți este faptul că aceste cuverturi pentru canapea sunt mai mult decât obiecte pe care le utilizezi atunci când îți este răcoare, când vrei să te scufunzi în ceva moale și să privești televizorul, ele reprezintă modalități prin care poți aduce un nou suflu spațiului în care-ți petreci atâta timp.

Dacă ți-e dor de mare, de plajă și nisip sau de locuri exotice, cu o cuvertură pe canapea, de un albastru intens sau cu un imprimeu mozaic, cu multe culori și forme, vei alina un strop din acest dor. Pentru un efect cu impact alege un bumbac satinat, un material ușor lucios. Acesta, totodată, va oferi și un strop de glam livingului tău sau de elegant.

Acum, când toamna și-a intrat serios în drepturi, apelează la o cuvertură din bumbac ori lână fină, în carouri, sau de ce nu simplă, uni, maro, ciocolată, galbenă. Îmbracă întreaga canapea cu aceasta, las-o să atârne pe un col sau rupe unitatea tapițeriei canapelei punând-o chiar pe mijloc, așezată frumos.

Pentru la iarnă, cele groase, extrem de pufoase își vor lăsa senzația de căldură. Un morman alb imens, pufos, o cuvertură lucrată manual cu ochiuri mari este tot ce ai nevoie pentru a încălzi un pic atmosfera răcoroasă.

Mai mult, dacă ai un interior rece, dominat de alb sau culori metalice, pune într-un colț al canapelei un coș din împletituri sau o cutie de simplă de depozitare. În ele așeză măcar o cuvertură colorată și vezi cum poți schimba cu un singur lucru imaginea acestei încăperi. Foarte interesant și atractiv ar fi să proptești pe un perete, o scara de dimensiuni mici, clasică, pe treptele căreia să așezi frumos câte o cuvertură pentru canapea. Încearcă mai multe variante, uni, flori, forme geometrice.

Dacă nu-ți place dezordinea, atunci nu trebuie să o arunci pur și simplu, o poți împături milimetric și așterne cu grijă într-o parte a canapelei.

Orice ai crede despre cuverturile pentru canapea ele sunt accesibile, sunt disponibile într-o gamă variata, aproape infinită, de materiale, culori, imprimeuri. Pentru fiecare casă, pentru fiecare cameră ori canapea există acolo, undeva, cuvertura potrivită care așteaptă să o iei acasă.

Tu câte cuverturi pentru canapea ai? Te-ai gândit vreodată că ele sunt mai mult decât niște așternuturi?

Lasă un Comentariu...

*