Canapele ieftine

Ieftin este un termen subiectiv, pentru unii dintre noi un adevărat chilipir poate însemna de fapt câteva mii de euro, în timp ce pentru alții ieftin se traduce prin câteva mii de lei. Se mai aduce în discuție totodată și obiectul despre care discutăm, pentru că el dă cu adevărat greutate celor spuse mai sus. Iar obiectul despre care vorbesc este canapeaua. Așadar, iată câteva modele de canapele ieftine, cu adevărat ieftine.

Am stat și m-am gândit un pic înainte de a-mi începe cercetarea cu privire la canapelele ieftine, pentru că nu știam care preț ar putea fi considerat cu adevărat avantajos. În cele din urmă mi-am stabilit un prag și acela a fost de 3000 lei. Mă gândeam că-mi va fi extrem de dificil să găsesc ceva care să-mi placă și care să se încadreze în acest buget. Am fost însă surprinsă să descopăr că variante sunt și chiar suficiente, ba, mai mult, majoritatea ating cu greu pragul de 2000 de lei, ceea ce chiar îmi permite să vorbesc despre canapele ieftine. Totodată, m-a mirat faptul că EMAG vinde canapele (dar asta este doar o surpriză a mea 🙂 ).

Ceea ce mi-a mai plăcut la acest material este faptul ca am descoperit și un outlet din Brașov cu mobilă din Anglia. Canapelele, căci ele au fost în vizorul meu, par să fie într-o stare foarte bună și sunt extrem de accesibile mai ales că vorbim de piele naturală.

Nici noi nu ne lăsăm mai prejos, canapelele produse în România sunt din lemn adevărat, frumos finisate și de asemenea destul de ieftine. Unul dintre aceste exemple este Casa Eduard.

Am făcut o selecție de canapele ieftine pe care am inserat-o în galeria de mai jos. În explicații veți vedea prețurile (majoritatea modelelor sunt extensibile și de două locuri. Prețul se modifică cu cât canapeaua este mai mare. De asemenea, unele modele de canapele ieftine sunt disponibile și în alte culori sau materiale ori imprimeuri) precum și site-urile unde le-am găsit.

canapele ieftine (1)

Picture 1 of 16

Canapea Patchwork, două locuri, cadru din lemn, cu picioare negre, țesătură de bumbac imprimat. Preț: 1.499. kika


Ce părere aveți, nu că sunt canapele ieftine și faine?

Lasă un Comentariu...

*