4 motive pentru care să investești într-o canapea de calitate

Canapeaua este fără îndoială una dintre cele mai importante piese de mobilier când vine vorba de livingul sau sufrageria ta. Ea este asemenea unei vedete căreia îi place să se răsfețe în lumina reflectoarelor, de cele mai multe ori canapeaua fiind prima și poate chiar unica ce se face remarcată într-un decor, indiferent de stilul abordat în acest spațiu.

canapele pentru sufragerie (1)

Picture 1 of 7


Din acest motiv, atunci când ești în căutare de canapele pentru sufragerie, trebuie să te asiguri că faci cea mai bună investiție, chiar dacă este nevoie de un buget mai generos. Pe lângă faptul că îi vei oferi camerei un element ce se va transforma într-un adevărat centru de interes, canapeaua este unul din obiectele pe care nu le schimbi foarte des.
Pe lângă asta, noi am mai găsit încă 4 argumente care ar trebui să te convingă că pe lângă buget sunt și alte aspecte la fel sau poate chiar mai importante de ale căror avantaje te vei putea bucura în timp.

Totodată, pentru că aceste canapele pentru sufragerie s-ar putea să fie cele mai valoroase piese din întregul living, este foarte important să le protejezi și să le întreții corespunzător. Așadar, ai grijă de tapiserie, indiferent că este din piele sau dintr-un material textil, iar dacă optezi pentru un model extensibil asigură-te că vei folosi un astfel de husă pentru saltea astfel încât aceasta să arate cât mai bine mult timp de la achiziție.
De ce să investești într-o canapea de bună calitate?

1. Canapeaua este una din cele mai folosite piese de mobilier din sufragerie

Dat fiind locul unde va fi poziționată canapeaua, în sufragerie, unul din locurile din locuință cu trafic intens, aceasta va fi frecvent utilizată, de tine, de musafirii care-ți trec pragul weekend de weekend poate sau de copiii tăi, despre care putem spune că aproape că vor crește pe această canapea. Nu mai aducem în discuție animalele de companie, care inevitabil își vor dori să stea lângă tine atunci când tu vei dori un moment numai pentru tine. Așadar, pentru că toată lumea va dori să stea pe canapeaua ta, este foarte important să te asiguri că materialele din care aceasta este realizată sunt de bună calitate, că husa este lavabilă sau poate fi curățată cu ușurință.

2. Trebuie să fie una din cele mai confortabile piese de mobilier
Pe lângă faptul că uneori aceasta poate fi utilizata și pentru dormit, canapeaua, în general, trebuie să-ți ofer un loc comod, relaxant. O canapea care arată doar bine, dar este rigidă, inconfortabilă când stai pe ea, prea înaltă sau foarte joasă, îți va crea un adevărat disconfort. În plus, atunci când o desfaci și vrei să o folosești pe post de pat ar trebui să fie dotată cu o saltea potrivită posturii adoptate în timpul somnului. Ori, de cele mai multe ori, canapelele low budget poate îndeplinesc criteriile achiziției din punct de vedere estetic, însă nu înseamnă că sunt și foarte confortabile.

3. Canapeaua dă tonul amenajării interioare

Așa cum spuneam și în introducere, indiferent de stilul abordat în living, de cele mai multe ori canapeaua va fi cea care se va face cel mai ușor remarcată. De altfel, este foarte posibil ca întregul decor să fie construit în jurul acestei piese, transformând-o inevitabil în vedeta sufrageriei. Din acest motiv nu ar trebui să existe loc de compromisuri atunci când îți cumperi o nouă canapea pentru sufragerie.

4. Este una din piesele de mobilier care ocupă cel mai mult spațiu

Pe lângă faptul că ea poate ajuta la construirea decorului unei sufragerii, fără dubii ea poate și distruge un decor. Cum poate face asta o canapea? Prin dimensiunea nepotrivită, poate fi prea mare sau prea mică pentru un spațiu sau poate nu avea nimic în comun cu niciun alt element din acest spațiu. De asemenea, revenim și la întreținerea sa. Fiind una din cele mai mari piese din acest spațiu imperfecțiunile/defectele se pot observa cu ușurință.

În concluzie, ai grijă de canapea și înainte de toate investește într-o canapea de calitate, care cu siguranță prezintă mai puține șanse de a avea vreo imperfecțiune.

sursa foto: ro.pinterest.com

Lasă un Comentariu...

*