Patul depozitat într-un bufet, noua definiție a mobilierului multifuncțional

Spațiile tot mai mici ne solicită ingeniozitatea atunci când vine vorba de eficientizarea spațiului de locuit.

Patul depozitat într-un bufet (1)

Picture 1 of 8

Dacă de canapele-paturi sau paturi ascunse în perete ori pofuri care la nevoie se transformă măsuțe de cafea, ce joacă și rolul de spațiu de depozitare am mai auzit și chiar am și mai văzut, cu siguranță întâlnirea cu acest produs multifuncțional este o premieră.

Sleep Chest este cu adevărat un produs ingenios, reprezentativ pentru epoca în care trăim și pentru nevoile actuale.

Patul depozitat într-un bufet realizat din lemn, cu un design modern și discret, face posibilă amplasarea acestuia oriunde, chiar și într-un spațiu foarte mic sau într-un spațiu multifuncțional, ca și el de altfel. Astfel, biroul poate fi transformat oricând este nevoie într-o cameră de oaspeți prin intermediul patului ascuns într-un bufet.

În doar câteva secunde, sertarul bufetului se extinde, luând forma unei somiere (ramă) pentru patul Queen Size, iar ușile aparente se desfășoară pentru a deveni chiar suportul pentru pat. Este o chestiune minimă de timp până să vezi patul cu saltea foarte confortabilă afișat în fața ochilor.

În plus, ceea ce este foarte convenabil este faptul că dulapul se poate muta cu ușurință de pe un perete pe altul, dintr-un loc în altul. Astfel, dacă există vreun impediment în poziționarea inițială, nimic nu te împiedică să-i muți locul.

Mai mult, ai o oarecare libertate și în privința finisajului, precum și a a stilului, pentru că dacă salteaua oferă același confort de calitate în orice situație, dulapul poate îmbrăca culori diferite și finisaje potrivite genului tău de personalitate.

Un dezavantaj l-ar putea constitui însă prețul de aproximativ 2000 de dolari și faptul că acest produs este conceput în State și tot acolo și comercializat.

Mai multe detalii și poze puteți găsi pe sleepchestcenter.com.

Lasă un Comentariu...

*