Cum să facem cele mai bune alegeri de pătuțuri de bebeluși?

Atunci când este așteptată venirea pe lume a unui bebeluș, viitori părinți încep să pregătească hăinuțele, jucăriile și camera frumos amenajată. Cumpără îmbrăcăminte roz sau albastră, caută cele mai ingenioase jucării, dar se și preocupă intens atât de partea estetică, cât și de partea practică a camerei micuțului. Și primul pas în această direcție este alegerea pătuțului.

Patuturi de bebelusi Tutti Bambini (6)

Picture 6 of 6


Pătuțul este cea mai importantă achiziție pe care părinții o fac pentru bebelușul lor. Fiindcă aceste pătuțuri pentru bebeluși vor fi folosite zilnic pentru următorii doi sau trei ani, părinții trebuie să se informeze foarte bine înainte de a cumpăra această piesă de mobilier. Mai mult decât atât, fiindcă este locul în care poate fi lăsat nesupravegheat și datorită acestei perioade mari de folosire, nu trebuie să vă limitați în a cumpăra ceva de proastă calitate. Siguranța copilului este cea mai importantă.

Pătuțurile pentru bebeluși nu trebuie să fie doar niște piese de design interior. Înainte de a alege stilul și culorile în funcție de tendințe, trebuie să fiți atenți la detalii care pot face diferență în sănătatea copilului tău.

Există o serie de reguli pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când porniți să achiziționați un pătuț pentru bebeluș. În mod normal, toate pătuțurile puse în vânzare de către magazinele și site-urile de specialitate trebuie să se supună normelor de siguranță în vigoare. Acesta este și motivul pentru care instrucțiunile de asamblare și folosire trebuie respectate cu strictețe. Aceste pătuțuri de bebeluși trebuie să aibă o saltea fermă, care să se încadreze perfect în cadrul patului, să nu aibă piese de feronerie, șipci lipsă sau defecte. Între șipci nu trebuie să fie o distanță mai mare de cinci centimetri.

Acum că am stabilit care sunt criteriile de siguranță pe care trebuie să le urmăm, haideți să vedem ce tipuri de pătuțuri ne stau la dispoziție.

Pătuțul de lemn este preferatul părinților de pretutindeni. Este modelul clasic de pătuț de bebeluș, cu pereții laterali detașabili sau nu, fix sau conceput sub formă de leagăn. De asemenea, nivelul pentru saltea poate să fie reglabil sau nu.

Dacă vă doriți un astfel de pătuț pentru bebelușul vostru, aruncați o privire la cei de la Tutti Bambini. Colecția lor de astfel de piese de mobilier este variată și extrem de frumoasă.

Puteți opta chiar pentru un pătuț convertibil, multifuncțional, ce se poate transforma cu ușurință dintr-un pătuț pentru bebeluși, într-unul pentru un copil mai mare. Aceste tipuri de pătuțuri pentru bebeluși multifuncționale se pot plia, astfel că pe timpul zilei se poate folosi spațiul pentru alte activități. Avantajul unui astfel de pătuț este că economisiți bănuți, dar și spațiu, un lucru foarte căutat în zilele noastre. Dacă nu știți de unde să achiziționați pătuțuri de bebeluși cu astfel de caracteristici, vă recomandăm Patul evolutiv 3 în 1 de la Tutti Bambini. Îl găsiți aici: http://www.bebebrands.ro/patuturi-si-accesorii/tutti-bambini-patut-evolutiv-3-in-1-rimini-white

Pătuțul rotund este din ce în ce mai popular în rândul părinților moderni. El are doar o singură porțiune rabatabilă.

Nu doar lemnul este singurul tip de material pe care îl puteți alege pentru pătuțuri de bebeluși. Metalul reprezintă o alegere modernă, oferind o notă de eleganță și originalitate. Durabilitatea și stabilitatea crescută reprezintă avantajele acestei alegeri, spre deosebire de cele din lemn sau plastic. Țarcurile sunt acele tipuri de pătuțuri făcute din metal și prezintă avantajul de a fi extrem de versatile și practice.

Lasă un Comentariu...

*