Cele mai trăsnite și cele mai cool pătuțuri pentru copii

Camera copilului nostru este mai mult decât un loc unde doarme, este spațiul care-l ajută să descopere lumea, este încăperea ce-i oferă siguranță și confort, este locul care-l ajută să-și dezvolte imaginația atunci când se joacă singur sau cu prietenii jocuri inventate de el.

Cele mai trăsnite și cele mai cool pătuțuri pentru copii (1)

Picture 1 of 7


Așadar, camera copilului trebuie să depășească un pic granițele comunului, atât din perspectiva designului, cât și în ceea ce privește ordinea și disciplina. Jucăriile împrăștiate, posterele lipite pe pereți sunt doar o parte din evoluția lui, prin care de altfel am trecut și noi.

Ceea ce noi însă nu am avut la vremea noastră au fost niște pătuțuri ieșite din comun, niște pătuțuri cool care să ne facă să uităm că sub pat ar putea fi un monstru.

Pentru copiii noștri aceste pătuțuri realizate de firma portugheză Circu Magical Furniture pot fi și noua ascunzătoare, pe care unii dintre noi o aveam sub masa din sufragerie sau după fotoliu.

Scoica pentru prințese, dubița pentru băieței și balonul ce poate fi încercat și de o ea și de un el cu siguranță vor transforma camera copilului în universul său preferat.

Ce părere aveți, nu că-s cool aceste pătuțuri?

 

Sursa foto: circu.net

Lasă un Comentariu...

*