Începe anul cu investiții în casă – fotolii home use de la Masatto

Acasă este locul în care îți revii după ore de muncă obositoare. Petreci destul de mult timp pentru amenajare întocmai pentru ca acasă să îți fie locul drag unde îți încarci bateriile și te simți mai bine ca în orice alt loc. Investițiile pe care le faci aici sunt bine gândite întocmai pentru că tu să fii răsfățat de tot ce te înconjoară. Nu uita de terapia masajelor, căci aceasta îți este accesibilă prin fotoliile de masaj de la Masatto.

concept-casaÎn a doua parte a anului trecut, Masatto a lansat o colecție de fotolii cu modele variate, de la cele de top, premium la modele mai compacte, perfecte pentru home use. Pe numele lor Hadar, Tania și Atria, aceste fotolii sunt must have and most wanted anul acesta. Pentru că trăim la cote intense de stres, pentru că pandemia încă forțează limite și impune nevoia de adaptare la noi și noi contexte, pentru că muncim de acasă și acest ritm este mai obositor decât am crede și pentru alte sute de motive, terapia masajelor poate fi un mic răsfăț pe care îl meriți.

Hadar, fotoliul în care să te încrezi că îți va reda starea de bine

Creat să te asculte la propriu, căci include comandă vocală, un astfel de fotoliu masaj vine cu răsfăț fără egal. Aproape îmbrăcat în perne de aer, acestea sunt poziționate strategic încât fiecare centimetru de piele să fie masat corespunzător.

În completare, aceste funcții de masare aduc și încălzirea cu fibră de carbon, ceea ce pentru spate va fi o terapie numaidecât. Nu este vorba doar de confort, cât de atenuarea durerilor sub efectul termic, constant.

Masează și zona picioarelor, relaxează gambele și desigur are binecunoscutele tehnologii de marcă Masatto, șină SL, funcția zero gravity de asemenea. Pe scurt, cu 24 de perne de aer și muzică în surdină nu ai cum să nu atingi apogeul stării tale de bine.

Tania, un fotoliu creat cu accent pe rafinamentul detaliilor

În livingul tău poate trona și un altfel de fotoliu. Tania, și el din clasa home use, vine cu masajul 3D. Pentru că Masatto a revoluționat nișa aceasta iată că și Tania este un bun exemplu despre inovație. Asta pentru că are nevoie de zero space. Este creat special încât să se încadreze și în spații mai mici, are nevoie doar de 5 cm distanță de perete pentru a funcționa și a poziționa corpul în poziția corectă pentru masare.

Totodată șina SL permite ca masajul să fie realizat îndelung de-a lungul coloanei și până la picioare. Asta înseamnă full body care.

 

Atria, pentru pretențioși

Nu putem omite un al treilea exemplu de fotoliu de masaj home use și anume Atria. Brandul producător a oferit mereu soluții și alternative se pare. Așadar, nu vă grăbiți să spuneți că v-ați găsit încă alesul până când nu îl cunoașteți și pe acesta.

Continuă aceeași poveste, include tehnologii similare ca fotoliile din clasa sa, zero gravity, zero space, șină SL, masaj cu căldură, însă vine și cu ceva nou. De data aceasta este vorba de extensia picioarelor și de faptul că această porțiune se ajustează cu până la 20 de cm.

Masează gambele și brațele, cu perne de aer ce se comprimă. În sincron cu acestea, la tălpi dispune de role ce masează în punctele reflexogene. Ce se poate spune clar despre acestea este că te face să îți simți picioarele mai ușoare, ca și când ai pluti.

Find your match

Ce este perfect pentru mine? Ofertele de preț vin adaptate și ele. Conceptul Masatto este însă mai întâi de toate de a identifica nevoia și de a găsi ceva corespunzător, pe măsura pretențiilor fiecăruia. Există linie de lux, dar și una mai accesibilă. Așadar, nu doar prețul este cel care face diferența.

Fiecare fotoliu de masaj are ceva special. Chiar și în varianta unui spațiu extrem de limitat, există opțiuni, iar în acest sens Eta devine dintr-un scaun de masaj un soi de suport pentru expus obiecte, ușor de depozitat și practic.

Descoperă funcțiile și preferă testarea. Masatto are două centre tip showroom în capitală și în alte 4 orașe mare ale țării.

Contact

contact@masatto.ro

+40 735 518 967

Lasă un Comentariu...

*