Hamacuri de interior

V-aţi obişnuit probabil cu hamacurile de exterior, însă v-aţi gândit vreodată că acestea pot fi folosite şi pentru amenajările interioare? Dacă sunteţi sceptici în privinţa folosirii acestora în interiorul casei, în cele ce urmează vă vom prezenta unele idei ce vă vor convinge că hamacul nu se potriveşte doar grădinii sau exteriorului, ci şi interiorului.

Faceţi un exerciţiu de imaginaţie, ce aţi alege între un hamac şi o canapea? Dacă vă vedeţi relaxându-vă, uitându-vă la televizior sau citind într-un hamac, atunci de ce să nu alegeţi unul pentru interiorul locuinţei dumneavoastră? Hamacul poate înlocui o canapea veche şi monotonă, oferind un aer jucăuş şi un aspect plăcut, modern.

Hamacurile se potrivesc majorităţii stilurilor de amenajare interioară, aşadar nu trebuie să vă faceţi griji în privinţa modului în care o să se integreze în casa dumnevoastră. Mai mult, un hamac se poate transforma în piesa de rezistenţă a unui living, spre exemplu.

Există o varietate de modele şi de culori, însă dacă nu sunteţi sigur care dintre acestea se potrivesc cel mai bine cu decorul dumneavoastră, optaţi pentru o variantă sigură, un model clasic, în nuanţe neutre sau foarte închise. Dacă doriţi o amenajare rustică, folosiţi hamacuri cu nuanţe care imită culoarea sau chiar şi textura sacilor de cânepă.

În cazul unei amenajări mai moderne, hamacul poate fi diferit faţă de cele clasice, pe care le cunoaşteţi. Există multe modele orginale, speciale. Puteţi opta pentru diferite materiale textile, în funcţie de preferinţele dumneavoastră. Există multe opţiuni: modele colorate, complementare, monocrome, policrome, cu imprimeuri geometrice, liniare sau florale.

Nu trebuie să folosiţi hamacul doar pe post de canapea. Acesta poate fi un element în plus, care să ofere mai mult spaţiu de şedere în living. De asemenea, acesta poate fi un punct de legătură între living şi dining. Dacă aveţi un living spaţios, dotat şi cu bibliotecaă, un hamac ar fi ideal pentru a citi, a vă relaxa, a vă destinde.

Zona ferestrei este un loc ideal de relaxare în interiorul locuinţei. Aşadar, şi este un spaţiu minunat în care vă puteţi amplasa hamacul. După o zi obositoare de muncă, vă puteţi relaxa privind peisajul de pe geam sau puteţi adormi puţin, legănându-vă uşor în hamac.

Dacă doriţi relaxare totală şi un plus de originalitate în casa dumneavoastră, amplasaţi-vă un hamac într-un loc cu lumină şi petreceţi clipe cât mai tihnite şi frumoase în el. Suntem siguri că va deveni curând coltul dumneavoastră preferat din casă.

Lasă un Comentariu...

*