Mobexpert – expertul tău în mobilier

Am tot vorbit în diverse articole despre cum piața ne oferă o varietate de produse. Fie sunt piese de mobilier, accesorii sau decorațiuni, magazinele de specialitate și showroom-urile sunt locurile ideale în care îți poți face cumpărăturile pentru casă. Și dacă ar fi să vorbim despre un asemenea magazin, notorietatea și raportul calitate-preț ne face să ne gândim la Mobexpert.

Mobexpert (1).jpg

Picture 1 of 4

Grupul Mobexpert este liderul pieței de mobilier din România. Înființat în urmă cu 22 de ani și cu o cifra de afaceri care în 2011 era de 113 milioane de euro, Mobexpert se plasează între primele 12 intreprinderi europene din industria mobilei. Numai în București și în alte orașe mari din țară, Mobexpert deține 18% din piața de mobilier de casă și 30% din cea a mobilierului de birou. Ambele divizii sunt lider pe piețele de profil din România. Rețeaua Mobexpert cuprinde 23 de magazine în Timișoara, Cluj, Constanța, Târgu Mureș, Călărași, Albă Iulia, Oradea, Deva, Bistrița, Galați, Ploiești, Iași, Arad, Dej, Focșani, Râmnicu Vâlcea, Alexandria, Satu Mare, Piatra Neamț, Brăila, Bacău, Craiova și Slatina, dar și 8 hipermagazine în București, Brașov, Suceava, Pitești și Sibiu. În afara României, primul hipermagazin de mobilier și decorațiuni a fost inaugurat la Sofia.

Mobexpert este o rețea regională de magazine și hipermagazine specializate în vânzarea de mobilier și decorațiuni interioare, destinate consumatorilor care doresc produse de calitate europeană, dar la prețuri accesibile. Oferta Mobexpert include mobilier de living, dining, dormitor, bucătării, băi, mobilier de terasă și grădină, decorațiuni, covoare și corpuri de iluminat.

Camelia și Dan Șucu au început afacerea Mobexpert în anul 1993, cu un magazin de mobilier de birou aflat în centrul comercial Unirea. Activitatea de producție a demarat în anul următor, odată cu fabricarea scaunelor de birou. În scurt timp s-au dezvoltat secțiile de canapele și mobilier modern melaminat. Anul 1995 a însemnat pentru companie începerea programului de dezvoltare a unei rețele de magazine proprii și de introducere a unor produse importate de la cunoscuți producători europeni. Apoi, a început să achiziționeze acțiuni la Samus Dej, Ilefor Târgul Mureș și Mobstrat Suceava, astfel compania a început să și producă.

În anul 2007, Mobexpert demarat proiectul de relocare a fabricilor ConfoMex, StudioMex, IleforMex, MuresMex în Parcul Industrial de la Târgul Mureș. Investiția de 28 de milioane euro a inclus și construirea platformei logistice, cu o suprafață de 12.000 de metri pătrați. Platforma este una dintre cele mai performante din România și are un rol foarte important în fluidizarea distribuției regionale, permițând servicii mai bune în magazinele Grupului și sustinând dezvoltarea rețelei regionale Mobexpert. În fiecare an, Grupul Mobexpert investește peste 2 milioane de euro în utilaje, tehnologii avansate și sisteme noi de producție. În anul 2009, Mobexpert avea deja 3000 de angajați, dintre care 1900 de fabrici și 1100 în retail și servicii.

Deși prețurile sunt pentru orice buzunar, Mobexpert Outlet îți pune la dispoziție peste 2000 de produse de mobilier și decorațiuni cu discount-uri de 60%. Zilnic, toate magazinele Mobexpert din țară trimit noi piese de mobilier, de zi sau de noapte, mobilier pentru birou sau outdoor, covor și somiere, lampadare și seturi de veselă, perne deco și draperii către outlet. Astfel, în Mobexpert Outlet poți descoperii orice căutai, la un preț neașteptat de mic.

Pe lângă outlet, mai există și Mobexpert Office, care pune la dispoziție o o varietate de produse cu care îți poți amenaja biroul, dar și Mobexpert Horeca.

*sursă foto: mobexpert.ro

Lasă un Comentariu...

*