Lem’s – Înfrumusețează casele românilor

Lem‘s este denumirea dată magazinelor din rețeaua de vânzare a produselor fabricii Lemet, unde se comercializează produse de mobilier și decorațiuni interioare. Amenajate în stardardele firmei și cu un personal calificat, magazinele Lem‘s reprezintă garanția că veți găsi de fiecare dată aceeași politică de calitate și aceleași prețuri.

Lem's (1).jpg

Picture 1 of 5

Fabrica de mobilă Lemet a luat naștere în decembrie 1991, în orașul Câmpina, și până acum a parcurs toate etapele evoluției sale de a deveni o companie solidă și de perspectivă, conectată permanent la realitățile economice din România. Compania Lemet acționează într-o piață dinamică, iar ritmul de schimbare a condițiilor concurențiale este accelerat. O componentă esențială a succesului acestei companii este reprezentată de modul etic prin care a fost creat și susținut renumele mărcii Lemet în relațiile cu partenerii de afaceri. După personalul care lucrează în firmă, cea de-a doua valoare pe care cei de la Lemet o prețuiesc sunt clienții. Pentru ei au fost create, împreună cu partenerii, o vastă rețea de distribuție a produselor fabricate, care cuprinde acum peste 100 de magazine, din care mai mult de 80 în sistem de franciză Lem‘s.

Fabrica de mobilă Lemet este cunoscută datorită pieselor sale de mobilier, produse în hale industriale moderne, pe o suprafață construită de peste 35 de mii de metri pătrați, în care funcționează linii de producție complet automate. Cu o tehnologie avansată de producție – ”State of the Art”, fabrica are utilaje și linii automizate de producție de ultimă generație, unice în România. În cadrul acesteia activează 575 de agajați care produc mobilă de calitate, la o capacitate anuală de prelucrare de aproximativ 3 milioane jumătate de panouri de prelucrare tip PAL și MDF.

Producătorul de mobilă Lemet Câmpina, unul dintre cei mai importanți fabricanți de mobilă din România, este dezvoltatorul rețelei de magazine Lem‘s.

Începând cu anul 2004 și până în prezent, bazându-se pe un model de business eficient similar sistemului tip franciză, Lem‘s a devenit cea mai extinsă rețea de magazine specializate în vanzarea de mobilă calitate superioară. Creat pe principiul „Expoziția de mobilă din orașul tău”, magazinul Lem‘s transmite o anume stare de spirit: Bună dispoziție de acasă. Cu un personal instruit să vă ajute să alegeți mobila care vi se potrivește, Lem‘s va pune la dispoziție întreaga gamă de mobilier în magazine.

În fiecare magazin Lem‘s veți putea să beneficiați de servicii complete de transport și montaj, dar și servicii suplimentare față de vânzarea mobilierului. Puteți chiar să calculați prețul exact al acestor servicii, înainte să apelați la ele.

Numărul magazinelor a trecut de 130 de unități, din care mai mult de 100 în sistem de franciză Lem‘s. Veșnic preocupați de dezvoltarea rețelei Lem‘s prin noi parteneriate în sistem de franciză, în diferite locații ale companiei veți putea găsi și alte produse, de la diverși comercianți de mobilă și canapele.

Dacă vizitați platforma online a companiei, veți găsi doar modelele fabricate de Lemet, alături de detalii tehnice și prețuri.

Obiectivul francizei Lem‘s este de a dezvolta noi parteneriate stabile, ținând cont de prima etapă, etapa de încadrare a potențialilor parteneri într-o primă cerință necesară: experiență relevantă în administrarea și managementul unui magazin de mobilă și/sau electrocasnice.

*sursă foto: lemet.ro


Lasă un Comentariu...

*