Ai decis să îți faci mobilă pe comandă? Iată ce trebuie să știi înainte!

Dorința oamenilor de a avea mobilierul perfect este într-o continuă creștere, astfel că mobilă pe comandă a devenit cea mai bună soluție pentru orice tip de spațiu. Indiferent că ai o bucătărie ori o baie de mică dimensiune sau că vrei să optimizezi spațiul din dormitor sau de pe hol, o echipă care se ocupă de proiectare mobilier la comandă este exact ce ai nevoie.

https://pixabay.com/ro/photos/pat-dormitor-dulap-mobilier-lamp%C4%83-1839184/

Deși pare că toate provocările tale se încheie aici, află că există mai multe detalii cărora trebuie să le acorzi atenție înainte de a bate palma cu o firmă care face mobilă pe comandă. Cu alte cuvinte, să nu te duci chiar cu „mâna goală” în fața specialiștilor, ci gândește-te ce design, dimensiune și material trebuie să aibă piesele de mobilier pe care ți le dorești. Un mic research în domeniu făcut înainte îți va fi de mare ajutor.

Gândește-te la designul mobilei pe comandă

Dacă te numeri printre persoanele care știu deja cum vor să arate mobilă pe comandă, atunci ești norocos. Mulți oameni au idei vagi despre stilul pentru care să opteze. În acest caz, este indicat să te ghidezi și după personalitatea ta, după preferințele tale și ale celor dragi ori după tendințe. Construiește-ți o imagine de ansamblu gândindu-te la mai multe stiluri de amenajare: minimalist, modern, clasic, contemporan ori tradițional.

 Mobila pentru interior necesită măsurători exacte

Fie că  vrei să cumperi mobilă pentru camerele copiilor, fie că ai nevoie de o nouă mobilă pentru living, este necesar să știi dinainte dimensiunile exacte ale spațiului. Astfel fiecare piesă de mobilier comandată se va încadra în spațiul încăperii. Acest aspect este extrem de important pentru cei care nu dispun de camere generoase. Totuși, dacă ai nevoie de sfaturi suplimentare în domeniu, apelează la specialiștii de la Mam-Bricolaj.ro.

Nu uita de materialul pieselor de mobilier

Unul dintre cele mai importante avantaje pe care ți le oferă mobila la comandă este că poți să personalizezi piesele respective după preferințele tale. Astfel te asiguri că ai acasă ori la firmă, în funcție de caz, mobilier unicat, de calitate superioară. Minunat mai este și faptul că, pe lângă alegerea materialului, poți alege personal și accesoriile pentru mobilă. Imaginează-ți cum este să ai la dispoziție un stoc aproape nelimitat din care să poți alege după bunul plac.

Bugetul alocat, ultimul, dar nu cel din urmă

Chiar dacă bugetul este ultimul pus pe această listă, adevărul este că reprezintă criteriul care dictează regulile. Dacă scopul tău este să faci economii pentru viitor, anunță din timp echipa de meșteri la care ai apelat. Astfel vei primi recomandări în funcție de suma de care dispui pentru proiect. În cazul în care depășești valoarea pe care ți-o propusesei, mai poți renunța la anumite piese de mobilier ori accesorii pentru mobilă de care nu ai neapărată nevoie.

Secretul este să alegi de la început o firmă care să îți ofere mai multe servicii, astfel încât să economisești bani și timp. O companie care asigură consultanță de specialitate, design personalizat și proiectare, execuție, livrare și montaj este exact ce ai nevoie pentru un proiect mai vast de mobilă pe comandă.

Acum că te-ai informat în privința datelor pe care trebuie să le știi înainte să faci mobilă pe comandă, cere o ofertă personalizată la o firmă de încredere. 


Lasă un Comentariu...

*