3 tipuri de scaune perfecte pentru terase şi saloane de evenimente

3d rendering classic luxury hotel reception hall and office with decor shelf

Inițierea unui business în domeniul ospitalier este o adevărată provocare. Bineînţeles ai nevoie de ajutorul specialiştilor în decorațiuni interioare pentru creionarea proiectului, dar chiar și așa, sarcina de selectarea a mobilierului este delicată.

Acesta trebuie să fie în concordanță cu tematica localului, să fie versatil, fiabil şi cel mai important să fie comod. Când vorbim de mese şi scaune lucrurile sunt şi mai sensibile, practic, sunt principalele puncte de atracție. Caracteristicile de ergonomie şi confort cu care vin corpurile de mobilier influențează calitatea experienței vizitatorilor. Pentru a-ţi face sarcina de selectare a mobilierului pentru cafenea/terasă/restaurant/salon de eveniment mai plăcută am descoperit câteva tipuri de scaune pe care le poți analiza, şi de ce nu achiziţiona.

Scaune pentru bar – soluţii moderne cu stil

Fără doar şi poate când spui scaune de bar, spui relaxare, energie, bună dispoziţie. Aceste accesorii sunt detaliile care dau vibe tineresc, modern ambientului, și cu siguranţă, trebuie folosite. Scaunele de bar îţi permit crearea unui ambient dinamic, revigorant. Pot fi cu uşurinţă integrate în cafenele, baruri sport, localuri de evenimente, cluburi şi nu numai.

Selectarea unor scaune de bar potrivite poate fi o adevărată provocare, întrucât  există o varietate mare de tipuri, modele şi materiale. Totuși pentru a te asigura că beneficiezi de mobilier de calitate, durabil, este important să alegi scaune de bar confecţionate din materiale durabile. Lemnul, inoxul, acrilul sunt rezistente, accesibile şi sunt puse în valoare de creatorii de obiecte. Poţi crea un decor somptuos cu scaune de bar confecţionate din lemn, şi un decor modern, cu scaune de bar realizate din acril transparent cu aspect minimalist

Scaune chiavari – versatilitate şi fiabilitate

Dacă-ţi doreşti un decor calm, cald, prietenos pentru locall de evenimente, cu siguranţă trebuie să iei în calcul achiziționarea de scaune chiavari. Aceste piese de disting prin aspect clasic elegant şi conferă încăperii un vibe somptuos. Sunt flexibile, versatile, accesibile şi rezistente, deci pot fi considerate investiții inteligente.  Se numără printre  acele piese de mobilier confortabile, care completează natural saloanele de nunți, botezuri şi petreceri. Producătorii de scaune sunt geniali când vine vorba de materiale, şi au reușit să aducă soluții inovatoare rezistente. Fie că selectezi modele realizate din lemn dur, sau pe cel din plastic, ai garanția că localul tău va beneficia de același aspect vintage elegant. Dacă vrei să creezi un decor de poveste cu siguranţă trebuie să iei în calcul ofertele de scaune chiavari de vânzare, disponibile în magazine.

Scaune tip fotoliu – confort la superlativ

Scaunele tip fotoliu, îmbrăcate în material textil moale sunt elementele cheie pentru terasele şi restaurantele tip bistro, cu spirit retro. Sunt elementele care îmbie la relaxare, la vorbă şi petrecerea a timpului în compania apropiaților. Şi când vorbim de versatilitate şi soluții personalizate, ai numeroase opțiuni. Poți alege combinațiile inedite de materiale textile lemn, metalic textil, lemn acril, metal acril. Scaune tip fotoliu nu doar că permit creionarea unui decor distins, dar sunt şi soluțiile care dau viaţa ambientului. Pot fi pata de culoare şi soluţia de confort, sau elementele cheie care inspiră prin design excentric.

Acestea sunt trei tipuri de scaune care pot completa în mod natural restaurantele, terasele, cafenelele şi locaţiile de evenimente, însă nu sunt singurele. Designerii de obiecte reuşesc să îşi depăşească limitele realizând scaune rezistente, durabile, atractive, perfecte pentru aceasta industrie. 


Lasă un Comentariu...

*