10 case mici atipice

Se pare că tendința ultimilor ani, nu doar la noi în țară, ci și în străinătate este de a opta pentru o locuință mică. Dar cât de mică, care ar fi limita minimă pe care tu ai accepta-o?

10 case mici atipice (1)

Picture 1 of 10

Cum ți-ar suna o casă de 20 de metri pătrați sau o casă pe roți asemenea unei rulote, ori o căsuță cât o terasă realizată din copaci? Nu, nu vorbesc de posibilități, de simulări, aceste case mici atipice există în lumea întreagă și sunt soluția de a evada din cotidian, sunt varianta la care unii oameni au recurs și care sunt extrem de mulțumiți de deciziile lor.

Aceste case mici atipice impresionează nu doar prin dimensiunea care îți ridică semne de întrebare, cum te-ai putea desfășura în acel spațiu, ci și prin arhitectura lor și mai cu seamă prin materialele utilizate.

Fiind construite din materiale ușoare, precum lemnul, acestea sunt accesibile ca și costuri, în plus îți permit amplasarea lor oriunde. Cu toate acestea niciun loc nu pare mai potrivit decât mijlocul naturii.

Priviți cele 10 case mici atipice, ați putea locui în vreuna dintre ele? Ar putea aceste locuințe să vă satisfacă nevoile sau ar reprezenta doar soluții pentru case de vacanță?

Sursa foto: hiconsumption.com

Lasă un Comentariu...

*