Model de casă cu o suprafață de 182,46 mp

Atunci când suprafața utilă a unei case este distribuită pe două nivele parcă nu simți cu adevărat cât de mare este aceasta, dar când toți acești metri pătrați sunt desfășurați pe unu singur etaj parcă percepi altfel proporțiile.

model de casa cu suprafata de 182 mp (01)

Picture 1 of 13

În cazul acestui model de casă cu o suprafață de 182,46 mp propus de www.metricon.com.au, dacă te uiți cu atenție la cotele alocate fiecărei camere în parte realizezi că acestea sunt de bun simț, nici exagerat de mari, nici foarte mici să nu ai loc să te învârți în propriul dormitor.

Da, 182 mp pare să fie o suprafață mare, însă când vezi cât de luminos ar putea fi livingul, cât spațiu ai avea pentru a te bucura de cina de duminică seară alături de întreaga familie, de faptul că bucătăria ta în sfârșit va avea o insula la care visezi de atâta timp, nimic nu pare să mai conteze. Ce-i drept vei avea nevoie de un teren mai mare, nu vei putea înghesui această construcție pe doar 250 mp, de exemplu.

6 Responses to “Model de casă cu o suprafață de 182,46 mp”

Read below or add a comment...

 1. Simio Vasile says:

  Forte frumos

 2. Alex Radavoi says:

  Cum as putea face rost de planul acestei case ca sa ne putem apuca de treaba?

 3. Buna ziua , un proiect super aerisit cu geamuri peste tot . As dori sa stiu general lungimea si latimea casei pentru incadrare in teren si aproximativ din ce sint facuti peretii exteriori cit si interiori . Se pot folosi caramizi Poroterm sau Ytong ? In final un pret estimativ de constructie . Sa nu uit , ce sistem de incalzire folositi , cit si pentru apa calda .
  Multumesc , Christian Reinecke

 4. Mihai Jenei says:

  Incalzirea mar interesa in mod special.

  Cu respect
  Mihai Jenei

 5. BUSUROI MARIN VASILE says:

  Salut!
  Cum pot beneficia de acest proiect?
  Care sunt condițiile de a intra în posesia acestui proiect?
  Mulțumesc!

 6. Ghit Rodica says:

  Buna ziua,
  As dori sa stiu general lungimea si latimea casei pentru incadrare in teren si aproximativ din ce sint facuti peretii exteriori cit si interiori . ? In final un pret estimativ de constructie . Ce sistem de incalzire folositi ?
  Care sunt condițiile de a intra în posesia acestui proiect?

  Multumesc ,
  Rodica

  Avem un teren de 5000 mp

Lasă un Comentariu...

*