Model de casă cu o suprafață de 182,45 mp

Suprafața utilă a acestui model de casă depășește cu puțin 180 metri pătrați. Gândit pe două nivele, proiectul propus de www.boutiquehomes.com.au se distinge printr-o eleganță aparte și un aer sofisticat, ușor luxos.

model de casa cu suprafata de 182 mp (01)

Picture 1 of 9

Dat fiind că include și o zonă de lucru, un birou destul de generos această locuință este extrem de potrivită pentru cei care lucrează de acasă. Mai mult, tot la parter a fost gândit și un dormitor, în felul acest restul membrilor familiei nu vor fi deranjați. Totodată, trebuie menționat faptul că această casă s-ar preta unei familii mari dat fiind că este prevăzută cu 5 dormitoare, dintre care unul matrimonial cu o suprafață respectabilă.

Ce mi-a plăcut personal cel mai mult la acest proiect, pe lângă arhitectura modernă, a fost zona de zi împărțită în patru secțiuni, una de relaxare, în fața șemineului, un pic mai sobră, mai masculină, gândită poate pentru întâlniri mai oficiale, una cosy, de familie, diningul destul de discret și bucătăria, retrasă și totuși cu o personalitate puternică ce nu poate fi ignorată.

2 Responses to “Model de casă cu o suprafață de 182,45 mp”

Read below or add a comment...

  1. Virgil Stangu says:

    Buna ziua.am vazut anuntul dv la casa cu etaj de 182 mp(01)mar interesa aceasta casa, si as vrea sa vad interiorul ei.Va multumesc cu respect Virgil.

    • Virgil Stangu says:

      Buna ziua,am vazut postatea dv. la casa cu etaj 182 mp(01)mar interesa aceasta casa si as vrea sa vad interiorul cu dimensiunile,si daca se poate face si in oglinda.Cu respect Virgil

Lasă un Comentariu...

*