Proiecte case lemn

Nu știu cum sunteți voi, dar eu când mă gândesc, în general, la case din lemn sau la proiect pentru case din lemn îmi imaginez cabane de munte, căsuțe țuguiate, ascunse printre copăcei. Și pentru că știu că nu doar acestea sunt reprezentative, am început un mic research. Căutând pe diverse siteuri rubrica proiecte case lemn, am fost surprinsă să descopăr cât de versatil este lemnul și cât de minunat se mulează pe fiecare stil arhitectural.

Ce am descoperit vă las pe voi să apreciați. Cert este că mai avem un pic de lucru, noi românii, căci cele mai frumoase proiecte case lemn le-am descoperit pe site-urile din străinătate, sunt atât de diferite între ele încât nu o să vă vină să credeți ce formă poate lua lemnul și cum se poate transforma într-o locuință futuristă, clasică, extrem de elegantă și prețioasă, modernă și de ce nu într-un rustic reinterpretat.

Până ne punem noi la punct cu eficiența caselor de lemn, costurile și modul de întreținere – lucruri despre care o să vă povestesc într-un material viitor -, vă las să vă încântați privirea cu aceste proiecte, cu aceste case din lemn, extrem de atrăgătoare, care, personal, pe mine m-au făcut să-mi revizuiesc gândurile. Unele sunt finalizate, altele sunt niște randări extrem de reușite, însă oricum vorbesc și-și exprimă părerile extrem de grăitor. Ceva asemănător am văzut și la noi pe www.soleta.ro. Am prezentat, la un moment dat, și în revista un dintre proiectele lor.

Iată cele 7 proiecte case lemn.

proiecte case lemn (1)

Picture 1 of 7

sursă foto: lakecountyonline.com

Pentru voi care este cea mai frumoasă?

One Response to “Proiecte case lemn”

Read below or add a comment...

  1. horia says:

    cat ar costa o casa asa ceva cu 3 camere,bucatarie,living si baie

Lasă un Comentariu...

*