Cea mai cool locuință mică

În aproximativ 20 mp o tânără a reușit să îmbine utilul cu plăcutul și designul cu funcționalitatea. Astfel, într-un spațiu deschis, de doar 20 mp!, a creat o zonă de dormit elegantă, cu un pat generos de altfel (nu chiar un king size, dar suficient cât să doarmă două persoane), o bucătărie care aduce mai degrabă cu o chicinetă, dar utilată cu aparatura de care ai nevoie pentru a găti acasă și a nu mânca în oraș și un living care, cu toate că pare să fie încorsetat la stânga și la dreapta de cele două zonă, nu duce lipsă de bun gust. Cred că ceea ce-l salvează sunt măsuța de cafea din sticlă și tabloul colorat de pe perete, precum și jocul cromatic, gri și roșu.

Din câte se pare a nimerit la fix proporțiile, chiar dacă a avut ceva probleme cu spațiile de depozitare, mai ales în cazul bucătăriei. Cu toate acestea, observând imaginile și mai ales cadrele realizate pe zone, ai putea să juri că această locuință este mai mare decât se declară.

Din punctul meu de vedere aceasta este o locuință cool, chiar dacă nu dispune decât de 20 mp. Trecerea se face agreabil de la o zonă la alta și cu siguranță micul băruleț a contribuit la delimitarea vizuală între bucătărie și living.

sursa foto: www.apartmenttherapy.com

Lasă un Comentariu...

*