Un tânăr priceput și-a decorat singur locuința. Uite ce a ieșit!

Am fost plăcut surprinși de un tânăr care a dat dovadă de creativitate și răbdare. El a reușit să își amenajeze locuința singur într-un mod foarte simplu și plăcut, întreagă locuință fiind mulată pe nevoile sale!

Un tanar priceput si-a decorat singur locuinta 1

Picture 1 of 10

Amenajează-ți propria oază de liniște și răsfăț
Ce a reușit să facă acest tânăr dovedește faptul că orice persoană care are timp de investit și își dorește suficient de mult poate reuși. Spațiul apartamentului său a fost împărțit în trei zone. Este vorba despre o bucătărie potrivită pentru gătit și întâlniri culinare cu prietenii, un mini-living, locul ideal pentru relaxare dar și lucru în același timp un spațiu liniștit în care se poate odihni.

Cele trei zone transformă apartamentul într-un spațiu de locuit modern, potrivit pentru viața de tânăr care este activă și cu multe provocări. Și să nu uităm, spatiile necesare de depozitare au fost create tot de acesta în manieră personalizată.

În zilele noastre, informația este probabil cel mai mai abundent bun pe care îl posedăm. Așadar, tânărul nostru, profitând de era informației și-a transformat apartamentul în unul potrivit pentru viața sa. A apelat la diferite resurse de pe Internet și trucuri care l-au ajutat să profite de fiecare cm de spațiu din apartament pentru o mai bună delimitare între camere.

Inovația la loc de cinste
În această manieră, locul unde se servesc mesele în bucătărie este practic un separator care împarte vizual bucătăria de mini-living. Cum a fost făcut acest lucru? Destul de simplu, un blat a fost montat în continuarea mobilei din bucătărie. Bucătăria acum joacă nu numai rolul de loc potrivit pentru activități diverse dar și cel de birou potrivit pentru zilele în care lucrul de acasă pare a fi o opțiune foarte bună!

Mobilierul ales cu atenție pentru a se potrivi dimensiunilor spațiului este excelent. Alegerea unui scaun care poate fi și o măsuță e destul de ingenioasă și fiți siguri că nu este singura idee inedită din cadrul acestei amenajări.

Atunci când spațiul este limitat, este nevoie să fie găsite soluții ingenioase. Piesele necesare pentru dimensiunile unei locuințe sunt o provocare. Cu toate acestea, uneori acea mobilă specială făcută la comandă este o soluție bună în multe cazuri. Tânărul nostru a apelat la acest serviciu și a realizat mai multe piese din mobilier la comandă precum biblioteca și dulapul care sunt acum perfecte pentru spațiul său.

Mobilier la comandă pentru rezultate excelente
Mobilierul făcut la comandă asigură un plus de spațiu pentru depozitarea unor obiecte personale, cărți și alte lucruri importante pentru acest tânăr. Din punct de vedere vizual, acestea joacă și rolul de a separa zona de conversații cu locul de dormit întrucât ascund oarecum patul.

Mobilierul folosit pentru laptop, monitor și alte obiecte se află pe partea opusă bibliotecii. Este clar faptul că fiecare porțiune a locuinței sale a fost calculată exact pentru a eficientiza spațiul pe care îl are la dispoziție. Deasupra monitorului au fost făcute spații pentru cutiile de depozitare și tot în perete a fost instalat un spațiu pentru depozitarea hainelor pe care acesta le poartă pe parcursul unei zile.

Întreagă amenajare păstrează un stil foarte minimalist având pereții albi, nuanțe neutre la mobilier iar lumina naturală este abundentă. Nu lipsesc nici detalii decorative, deci concluzia este că tânărul a reușit să facă o treaba excelentă, iar acum se bucură de propriul său spațiu personal care îl reprezintă!

Lasă un Comentariu...

*