Negru în amenajarea interioară: 12 idei

Nu toată lumea se omoară după negru în amenajările interioare. De altfel, negru în amenajarea interioară nu este o culoare pentru toată lumea sau, chiar dacă ar fi, ne este pur și simplu teamă să-l folosim.

negru in amenajarea interioara (1)

Picture 1 of 12

Într-adevăr ar fi poate un pic deplasat să vopsim pereții camerei unui copil cu negru, ar fi mult prea sobru, însă nu ar fi deloc de ignorat ideea de a aplica această culoare în dormitorul matrimonial sau în bucătărie, hol ori living. Chiar și bibliotecii sau băii le-ar sta bine în această variantă.

Secretul este să nu vă fie teamă de întunecat. Cu ajutorul negrului în amenajările interioare puteți crea zone de interes, puteți da naștere unor spații moderne sau clasice, unor încăperi masculine sau simple.

Negrul, folosit din abundență sau doar pentru a accentua un anumit loc, reprezintă răspunsul pe care nonconformiștii îl caută în amenajarea interioară.

Sobrietatea acestei culori întunecate poate fi alungată sau îndulcită cu accente de culoare, cu textile și decorațiuni în tonuri efervescente. O baie negră are un aer somptuos, mai ales dacă o accesorizezi cu detalii aurii sau arginti, un living animat cu nuanțe brun roșcate poate deveni un spațiu extrem de modern, iar biblioteca unde s-a folosit negru va avea un aspect nobil.
Negru în amenajarea interioară poate fi o soluție, însă trebuie să dispui de spații ample și de lumină, fie ea naturală sau articifială
Ce părere ai despre ideile mele negre? Ai avea curaj să-ți vopsești pereții unei camere recurgând la această culoare?

Lasă un Comentariu...

*