Descoperă grădinița din pădure – un proiect unic!

Copiii iubesc ieșirile prin natură, prin parcuri sau prin păduri, unde au ocazia să alerge în voie și să descopere cât mai mult din minunile naturii. Dacă nu ai timp să îți scoți copilul în fiecare zi la o plimbare la aer curat, atunci ar fi bine să iei în considerare grădinița Karin’s Kids Academy, o grădiniță unică în România, în mijlocul pădurii Băneasa! Imaginează-ți ca mai mult de jumătate de zi, copilul tău își va petrece timpul alergând prin pădure, culegând flori de câmp, urcându-se în copaci și udând legumele din grădină.

FATADA LATERALA

Picture 1 of 10

Toate aceste lucruri se întâmplă în fiecare zi la grădinița Karin’s Kids Academy, un concept nou în România, care se ridică la standardele americane în ceea ce privește modul personalizat de educare al copiilor și importanța pe care o acordă petrecerii a cât mai mult timp în aer liber. În primii 7 ani de viață ai unui copil, are lor dezvoltarea lui din mai multe puncte de vedere: fizică, cognitivă, emoțională, socială, etc., iar această dezvoltare trebuie să aibă loc într-un mediu care să îi ofere siguranță, protecție, dar și libertatea de a explora și de a descoperi mediul înconjurător. Grădinița Karin’s Kids Academy oferă un mediu optim pentru o dezvoltare completă și complexă a copilului tău, din toate punctele de vedere.

Karin’s Kids Academy este mai mult decât o grădiniță, este un spațiu care se pliază perfect pe nevoile de dezvoltare ale copilului, cu o curte care vine în completarea spațiul interior, cu zone clar delimitate pentru dezvoltarea anumitor abilități ale celui mic. Mai mult decât atât, această grădiniță se preocupă și de formarea unei culturi nutriționale sănătoase a copilului, lucru destul de rar întâlnit în cazul celoralalte grădinițe. Copiii vor avea ocazia să îngrijească legumele din grădină, să le culeagă și ulterior să le consume în cadrul unui prânz sănătos și gustos.

Respectul și libertatea unui copil de a lua propriile decizii sunt două aspecte importante în viziunea grădiniței Karin’s Kids Academy. În acest sens, prin intermediul jocurilor din aer liber, copiii vor învăța mai multe despre respectul față de cei din jurul lor și mai ales, față de natură, și vor avea libertatea de a lua propriile decizii. Spre exemplu, copiii își vor putea culege singuri din pomi o gustare sănătoasă pe care o pot mânca chiar în livadă, la umbra copacului sau în căsuțele din copaci. De asemenea, copiii vor avea libertatea de a-și alege câteva activități pe care să le practice în fiecare zi (dans, sport, muzică, actorie, karate, etc.). Toate aceste activități se desfășoară pe cât posibil (în funcție de vremea de afară) în mijlocul naturii. Acest lucru va avea beneficii importante și asupra sănătății copiilor pentru că ei se vor dezvolta armonios iar riscul apariției unor boli cu care se confruntă majoritatea copiilor (obezitate, răceli dese, etc.) scade considerabil.

Dacă vrei ca cel mic să petreacă clipe memorabile în natură, să învețe multe lucruri noi și să își dezvolte pasiunile, înscrie-l acum la Karin’s Kids Academy și nu vei regreta. Această grădiniță îi oferă ocazia de a socializa, de a lucra în echipă, de a învăța și de a se distra în același timp, iar tu trebuie să îi oferi ocazia de a primi o educație de top, într-o locație de vis.

Intră pe karinkids.ro pentru mai multe informații. 


Lasă un Comentariu...

*