Tacâmuri pentru un alt stil de viață, by Christofle

Când nu sunt în apele mele recurg la terapia cu frumos și cea mai bună rețetă este aceea de a scrie despre design. Cât privesc un obiect sau un spațiu care îmi trezește sentimente plăcute, mă conduce la visare, simt cum tensiunea din mine se disipează.

tacamuri pentru un alt stil de viata (1)

Picture 1 of 13

Nici că se putea un moment mai potrivit să vizionez clipul realizat de Christofle pentru colecția Mood.

Poate pentru unii dintre noi tacâmurile sunt tacâmuri și atât, însă cu siguranță sunt alții pentru care acestea înseamnă rafinament, imaginație, un stil de viață ce-ți permite să te oprești și să savurezi cu adevărat ceea ce lingura sau furculița îți oferă când se ridică spre gură.

De altfel, o adevărată masă, care să nu se rezume doar la ingrediente și preparate mâncate pe fugă sau în fața unui calculator, ci la sentimente și relații, este aceea unde totul este așezat perfect, unde farfuria plată stă ca bază pentru felurile de mâncare ce vor urma, când paharul de vin este așezat în dreptul vârfului de cuțit sau când picnicul este unul elegant și boem, cu pahare de șampanie și tarte delicioase de fructe.

Poate suna pretențios, dar la o astfel de masă nu te grăbești, nu dai zori să ajungi undeva, pur și simplu aștepți, socializezi, savurezi momentul.

Ori, pentru genul acesta de evenimente a fost creat Moon și setul argintat ce poartă semnătura Christofle, a casei franceze ce echivalează cu excelența în prelucrarea argintului, pentru dineuri spontane sau brunch-uri relaxate.

Totodată, Mood este o viziune avangardistă, este o surpriză neașteptată, este un suport ce ascunde în interiorul său eliptic obiecte rafinate, tacâmuri pentru 6 persoane, contemporane și epurate, universale și delicate pentru mouse-uri de ciocolată, croissante calde și fragede cu dulceață, tartine cu somon sau somon Wellington. Astfel, Christofle reinventează regulile clasice de aranjare a mesei cu un concept ieșit din comun, în pas cu vremurile actuale. Un obiect aspirațional și strălucitor, ce nu lasă să se întrevadă adevărata sa funcție, dar care îți permite să ghicești că nu vei avea parte de o masă oarecare.

MOOD este disponibil și în România, în exclusivitate la My House- The Art of Living- Calea Dorobanților 168 sau online, pe www.myhousecult.ro – Christofle.

One Response to “Tacâmuri pentru un alt stil de viață, by Christofle”

Read below or add a comment...

  1. Herlea Mihaela says:

    Îmi plac aceste tacâmuri. …cat costa și cum aș putea intra în posesia lor? Mulțumesc

Lasă un Comentariu...

*