Munca la birou nu a fost niciodată mai ușoară!

Acasă sau la birou, statul îndelung în fața calculatorului poate deveni incomod. Picioarele se umflă, spatele începe să te doară dacă nu ai o poziție corectă și tot așa.

munca la birou nu a fost niciodata mai usoara (1)

Picture 1 of 16

Ei bine, grație celor de la altwork.com, munca la birou devine un răsfăț total, pentru că poți sta în fața calculatorului în orice poziție îți dorești, chiar și culcat. Dat fiind că tot mai mulți români aleg libertatea pe care ți-o oferă munca de acasă, acest gadget, acest fotoliu cu suport pentru brațe și picioare și nu în ultimul rând cu tastatură și mouse lipite de masa de lucru ar putea să devină în scurt timp noul must have al oricărui freelancer. Într-adevăr, nu are un cost tocmai de neglijat, aproximativ 3.900 dolari, dar pare să fie o investiție inteligentă.

Altwork, prin munca depusă în cei 5 ani și prin investiția de aproximativ 1 mil. de dolari pentru crearea acestei stații de lucru, a reușit să redefinească munca în fața calculatorului. Astfel, nu mai este nevoie să te miști tu după cum îți dictează biroul, scaunul sau monitorul, ci toate aceste elemente care te ajută în munca de zi cu zi au ajuns să fie coordonate de tine în poziția cea mai confortabilă pentru tine. Productivitatea crește pentru că nu trebuie să mai pierzi timp cu ajustarea scaunului sau a monitorului, și în plus, să te enervezi pentru că nu-ți găsești o poziție potrivită. O simplă apăsare de buton și îți întinzi picioarele, sau te întinzi cu totul pentru a privi la monitor în sus, fără a risca să-ți cadă în cap.

Scaunul Altwork este cu siguranță o invenție minunat, care fără niciun dubiu va fi apreciat mai ales de pasionații de tehnologie, de cei care lucrează în IT sau în domenii creative ce-i solicită să stea până noaptea târziu în fața calculatorului.

Lasă un Comentariu...

*