Lunch box inteligent pentru o viață sănătosă

Nu mai este nevoie să spunem cât de ocupați suntem, cât de neglijenți am ajuns să fim în ceea ce privește mesele regulate, că ne este dificil să mai gătim seara când ajungem acasă și astfel ne oprim mai întâi la fast food pentru a tăia de pe listă ultimul lucru la care nu ai avut timp întreaga zi să te gândești, prânzul, cina și poate chiar și micul-dejun.

Ei bine, pentru acești oameni printre care te numeri și tu și eu și mulți alții a fost conceput acest produs: Lunch Box-ul inteligent.

De ce-l includem la design de produs? Pentru că nu este doar o simplă cutie în care să-ți pui sandviciul și să pleci la muncă este un adevărat dispozitiv care te va ajuta să mănânci mai sănătos, mai bine.

Lunch box inteligent pentru o viață sănătosă

sursa foto: www.thisiswhyimbroke.com

 

Este prevăzută cu mici caserole care te ajută să-ți porționezi ideal mâncarea, indiferent de tipul ei, salată, friptură, legume la cuptor etc. și vine la pachet cu o aplicație menită să te inspire în pregătirea rapidă și simplă a meniul de a doua zi, dar nu oricum, ținând cont de numărul de calorii pe care ar trebui să-l consumi.


Lasă un Comentariu...

*