Iutta dă valoare simbolurilor românești

Recent lansate pe piața locală și internațională de fashion, gențile și pantofii Iutta cu motive tradiționale aduc un suflu nou în gama creațiilor de designer.

iutta (1)

Picture 1 of 10

Relația dintre o femeie și accesoriile sale este una foarte strânsă, ele fiind cele care îi pun în valoare personalitatea și îi întregesc ținutele. Elemente precum gențile și pantofii sunt fără îndoială o amprentă a stilului, însă atunci când au o încărcătură puternică de semnificații sunt cu atât mai apreciate.

În viziunea brandului Iutta, un atelier de creație pentru care tradiția și cultura reprezintă sursele principale de inspirație, geanta este mai mult decât un accesoriu. Ea este o continuare a femeii care o poartă și, prin urmare, o sumă a credințelor sale. Acesta este motivul pentru care creațiile lor au în spate o poveste, un dor ce îndeamnă să ne amintim care ne sunt cu adevărat rădăcinile și valorile.

Inspirat dintr-un puternic simț al identității, brandul transpune prin motive folclorice brodate în piele povești care valorifică trecutul, dar sunt în același timp puternic ancorate în prezent prin emoția dorului de românesc. Întreaga filosofie Iutta s-au concretizat în fiecare geantă din colecția Dor de Românesc, unde sunt sintetizate celor zece regiuni geografice ale țării. Culturile locale sunt redescoperite, iar vechile motive arhitecturale și cusăturile de pe straiele populare românești sunt reinterpretate și redate cu multă migală.

Disponibilă în culori și motive variate, colecția este destinată femeii autentice, care nu ezită să își pună în evidență individualitatea și puterea prin simboluri ale tradiției, care cunoaște importanța valorilor sale și le îmbină cu succes în ținutele pe care le poartă. Brandul realizează gențile într-un atelier din București, însă ele sunt livrate în plan internațional, unde acesta începe deja să se facă cunoscut.

Pe lângă gențile din colecția Dor de Românesc, în portofoliul Iutta se regăsesc și accesorii din piele precum portofele și plicuri. De asemenea, la începutul anului, brandul a lansat la Dusseldorf, la târgul Global Destination for Shoes & Accesories, prima sa linie de pantofi ce reflectă aceleași motive îndrăgite.

Gențile sunt disponibile în magazinul online, la adresa www.iutta.com/shop.

Iutta este un brand premium ce se inspiră dintr-un puternic simț al identității care este transpus prin arta meșteșugăritului într-un design cu motive folclorice brodate în piele. Filosofia este de a sintetiza tradițiile și culturile locale prin tehnici inovative într-un concept universal, descris de emoții și povești.

Lasă un Comentariu...

*