Tutti Bambini, brandul cel mai îndrăgit de părinți

În spatele oricărui brand ce se impune pe piață de mulți ani, asemenea brandului Tutti Bambini, există întotdeauna o poveste. Această poveste naște succesul, naște emoții și învățăminte pentru noi toți, naște tradiții și vise pe care noi toți le transmitem mai departe.

cine este tutti bambini (1)

Picture 1 of 13

Tutti Bambini a apărut din necesitate, din pasiunea a doi părinți care-și doreau un obiect de preț pentru puiul lor, un obiect care să crească împreună cu acesta, care să fie elegant și de calitate, jovial, asemenea unui copil ce abia începe să pășească sau să vorbească, dar robust, rezistent în timp.

Nu le era străin domeniul, pentru că ambii fondatori activase în acest business, această lume a bebelușilor construită din piese de mobilier, dar simțeau lipsa detaliului, simțeau că este loc de mai bine, de un produs care să mulțumească toți părinții, la vremea aceea doar din Regatul Unit. Era nevoie de o piesă cu un design mai bun, mai atrăgător și totodată de funcționalitate, de un produs care să nu furnizeze doar o imagine frumoasă, ci și practicabilitate, calitate, siguranță, un produs care să vină în sprijinul părintelui, în toată această nouă aventură.

Experiența profesională și cea de părinte i-a ajutat să dea naștere, să proiecteze piese de mobilier memorabile, piese de mobilier care 25 de ani mai târziu aveau să cucerească lumea, nu doar părinții din Marea Britanie. Astfel, Tutti Bambini devine un brand puternic un brand unde părinții pot merge să-și aleagă întregul mobilier pentru camera nou-născutului. Sub umbrela Tutti Bambini descoperim colecții de pătuțuri și paturi, scaune extrem de confortabile pentru alăptat, comode și dulapuri, rafturi și suporturi pentru umerașe.

Tutti Bambini înseamnă tradiție și modernitate în același timp, înseamnă alegerea perfectă pentru părinții moderni, care aleg și investesc inteligent, înseamnă eleganță și căldură.

Cu ajutorul acestor piese de mobilier camera bebelușului devine un spațiu sigur, atrăgător prin forme, culori și materiale, unic prin emblema imprimată acestei camere.

Viața de părinte pare să fie mai ușoară după ce a făcut cunoștință cu Tutti Bambini, atât prin prisma pieselor de mobilier ce pot fi integrate cu succes în orice spațiu, fie că este o cameră destinată unei bebelușe sau unui bebeluș, cât mai ales prin prisma faptului că sunt evolutive, pătuțurile se transformă cu rapiditate, adaptându-se fără nicio problemă la o nouă etapă din viața copilului.

Pasiunea și dragostea investite în realizarea unui produs, oricât de mic ar fi acesta, se vor simți tot timpul. Ce-i făcut cu respect pentru produs și mai ales cu respect pentru consumator aproape că nu mai are nevoie de niciun fel de marketing, cel care alege să plătească pentru creația ta devine cel mai bun mesager, el având puterea de a crea un brand. Tutti Bambini există din dragostea părinților pentru aceste produse minunate, iar astăzi, un sfert de secol mai târziu, părinții din Români, alături de micuțele comori din viețile lor, se pot bucura de aceste produse minunate, ele fiind disponibile prin magazinul www.bebebrands.ro.

Lasă un Comentariu...

*