Vivolis Flavors

Fiecare călătorie este unică și îți lasă un gust, fiecare călătorie înseamnă viziune, deschiderea orizonturilor, înțelegerea unor culturi străine, înseamnă amintiri și relaxare, precum și o bogăție spirituală. Toate stările, pe care le trăiești din plin într-o vacanță, pe care ți-ai dorit-o cu ardoare, le poți retrăi, simplu și mai aproape decât ți-ai imaginat, într-un restaurant al cărui concept te va purta pe aripile infinite ale frumosului.

vivolis-flavors (1)

Picture 1 of 7

Vivolis Flavors a luat naștere din pasiunea călătoriei, iar acest lucru se poate constata cu ușurință din designul interior, din condimentele, specifice unor țări îndepărtate, ce se regăsesc în preparatele delicioase.

Astfel, fiecare farfurie spune o poveste, te conduce imaginativ pe tărâmurile pe care le-ai descoperit cândva și te-au cucerit. Dacă ți-e dor de Italia trebuie să încerci crema de ciuperci cu trufe, dacă vrei să evadezi și să rememorezi aventura thailandeză, locul la granița dintre paradis și pierzanie, istorie și modernitate, atunci dorada la grătar cu sparanghel va fi precum pantofii fermecați ai lui Dorothy din Vrăjitorul din Oz, doar o îmbucătură și te vei regăsi pe străzile aglomerate, cu mâncare ieftină și exotică.

Cu toate că îmi place să scriu despre mâncare, ar trebuie totuși să revin la ceea ce m-a atras inițial, locul și aspectul său inedit. Toate încăperile au acel je ne sais quoi ce te face să vrei să știi mai multe… despre ce fel de loc este, unde este și cine l-a făcut.

Mi-a fost imposibil să trec cu ușurință peste camera unde vâslele și frânghiile amintesc de albastrul infinit al mării, de o croazieră sau o plimbare cu barca. De altfel, acest mijloc de transport acvatic a reprezentat principala sursă de inspirație pentru una dintre încăperile Vivolis Flavors.

Vâslele, ce scot din anonimat banalul perete alb, sunt primele care-ți oferă acest indiciu, după care vezi paravanul, ce te ferește de alți ochi indiscreți, realizat ingenios din frânghii „împietrite” într-o fundație joasă și un tavan înalt. Îmi plac culorile, contrastul dintre albastrul intens și dungile marinărești roșii și negre și îmi place atmosfera intimă pe care o redă acest spațiu.

La întrecere cu această cameră este încăperea alăturată, care efectiv îți lasă impresia că a fi cu capul în nori nu-i chiar atât de rău. Multă lumină naturală, corpuri de iluminat pe gustul meu și … și câteva căsuțe în miniatură ce-i oferă un aer foarte jovial.

La Vivolis Flavors nu încetezi să visezi la următoarea escapadă, iar avionul și globul pământesc sunt acolo să-ți facă decizia mai ușoară.

La final, am lăsat terasa, simplă, dominată de galbenul puternic al mașinii ce tocmai a făcut un popas, de aleea colorată care te atrage ca un magnet spre Vivolis Flavors, spre locul unde guști aventura la propriu și figurat, unde călătorești gastronomic, dar și virtual.

Încercați Vivolis Flavors și dacă nu sunteți de acord cu mine vă rog să ma contraziceți.

 

Sursa foto: flavors.vivolis.ro

Lasă un Comentariu...

*