Polo Restaurant Cafe

Descopăr cu plăcere că România se află pe calea cea bună când vine vorba de amenajări interioare, iar acest lucru se poate observa cu lejeritate în locurile pe care le frecventăm.

În București sunt numeroase locuri frumoase, ce se remarcă prin originalitate, iar plăcerea de a descoperi și alte locuri asemenea este înzecită, mai ales când la datele de contact apar alte coordonate decât cele din capitală.

Astăzi, ziua mi-a fost încântată încă de la prima oră cu acest proiect, Polo Restaurant Cafe, realizat de Todor Cosmin. Este fierbinte, s-a deschis abia ieri în Cluj Napoca, unul dintre orașele mele preferate.

Polo Restaurant Cafe (1)

Picture 1 of 14

Primul lucru care mi-a atras atenția a fost atmosfera ce trădează un pic din alura unui irish pub, ulterior corpurile de iluminat au fost cele care m-au câștigat. Sferele, perfect rotunde, cu lumina lor albă, atârnând din tavan oferă o eleganță discretă și intră într-un soi de contras pe o parte cu aplicele cu brațe mobile, ce mă trimit cu gândul la steampunk, pe de alta cu lustrele din sticlă și a lor lumină caldă.

Totodată, scaunele din lemn, recondiționate și tapițate în piele, căreia i s-a asociat un imprimeu french country, m-au făcut să mă gândesc serios la scaunele bunicii și la posibilitatea de a le integra în garsoniera mea de 40 mp.

Fiecare cadru aduce în atenție un element ce mă face să mă gândesc la un stil diferit, cu toate că, inevitabil, cele care se fac cel mai ușor de remarcat sunt țevile tip burlan, împânzite de cabluri.

Ce-inseamna-design-industrialDa, este o locație industrială, unde predomină metalul, dar este o locație ce a adus natural, la un loc, atâtea detalii, care așezate cu multă dibăcie au dat naștere acestui spațiu minunat, unic, original.

Ultimul, dar nu cel din urmă cadru, este cel unde valize vechi, ce par a fi abandonate de foștii militari, dau naștere unui tablou, unui panou supradimensionat de cărămizi 3D.

Într-un astfel de loc nu are cum să nu-ți placă, nu ai cum să nu te simți bine. Ai spune chiar, că în cele din urmă, nu mai contează ce ți se pune pe masă, atâta timp cât poți să stai câteva momente și să admiri decorul. Cu toate acestea, este suficient să vizitezi pagina lor de facebook: https://www.facebook.com/polocluj și să te uiți la câteva din preparatele ce se gătesc aici și te vei convinge că nu ai decât de câștigat dacă ajungi prin Cluj și vrei să faci un popas la Polo Restaurant Cafe.

Lasă un Comentariu...

*