Cum să îți decorezi casa în sezonul rece

Iarna se aproprie cu pași repezi și e timpul să ne pregătim și casa pentru sezonul rece. Cu alte cuvinte, pune deoparte accesoriile de decor în culori țipătoare și scoate accesoriile pufoase, potrivite pentru sezonul rece.

Iată câteva idei de amenajare a locuinței pentru sezonul rece!

Apelează la stilul scandinav. Tonuri neutre, imprimeuri de toate felurile și texturi călduroase. Optează pentru covoare pufoase în living sau în dormitor, pături din cașmir, perne pufoase în tonuri aurii și orice alte decorațiuni care te duce cu gândul la iarnă și care îți inspiră căldură și familiaritate. Acoperă patul din dormitor cu așternuturi din țesături groase și în pături de lână. Diminețile vor fi mult mai frumoase și călduroase.

Cum sa iti decorezi casa in sezonul rece_1

Picture 1 of 3

Nu uita de lumânări. Iarna este anotimpul perfect pentru romantism. Apelează la lumânări parfumate pentru a aduce un parfum delicat în locuința ta. Optează pentru lumânări cât mai deosebite care să îți încălzească sufletul și atmosfera din casă și să te facă să uiți de frigul de afară. Iarna este anotimpul în care preferăm statul în casă mai mult decât orice. Prin urmare, încearcă să creezi o atmosferă boemă în casa ta, dar în același timp călduroasă și prietenoasă.

Cum sa iti decorezi casa in sezonul rece_4

Picture 1 of 2

Alege accesoriile cu mesaje. Sezonul rece te poate și deprima într-o anumită măsură. Frigul s-a instalat afară, zăpada îți poate pune piedici, iar ziua scurtă te împiedică să îți mai realizezi activitățile zilnice cu atât de mult spor ca înainte. Prin urmare, înveselește-ți locuința. Apelează la diverse căni, perne sau tablouri cu mesaje amuzante, care să te destindă și să te facă să uiți de vremea de afară.

Cum sa iti decorezi casa in sezonul rece_6

Picture 1 of 2

Adu natura în casa ta. Optează pentru câteva elemente de decor rustice care să îți aducă aminte de natură, de pădurile îmbrăcate în alb sau de vacanța petrecută acum un an într-un loc mirific. Fie că optezi pentru un obiect de decor din lemn masiv sau pentru un tapet care imită lemnul, îți garantăm că acestea vor da un nou look locuinței tale.

Cum sa iti decorezi casa in sezonul rece_8

Picture 1 of 2

Miros de iarnă. Iarna miroase a scorțișoară și măr copt, și nimeni nu poate contrazice afirmația aceasta. Fie că optezi pentru lumânările parfumate sau pentru odorizantele de cameră, aceste miresme nu trebuie să lipsească din casa ta. De asemenea, iarna este anotimpul în care ne place să stăm în bucătărie și să gătim. Pregătește celor dragi diverse prăjituri sau mâncăruri pe care nu ai avut curaj să le încerci până acum.

În concluzie, iarna nu trebuie să fie un anotimp deprimant, pe care să îl petreci doar în casă, în fața șemineului. Ieși afară și joacă-te cu zăpada, dar asigură-te că atunci când intri în casă înghețat de frig, în casa te vor aștepta pătură și covoare călduroase, căni de ceai fierbinte cu mesaje amuzante și un miros plăcut de prăjituri.

About Cristina Rosu

Lasă un Comentariu...

*