Casă galbenă cu obloane turcoaz: o combinație de succes!

O casă alături de o curte mare, înconjurată de natură și cu suficient spațiu pentru diverse activități sună ca un vis pentru mulți dintre noi. Alegerea unui cămin implică multe responsabilități și de multe ori e nevoie de timp pentru a găsi ceea ce ne place. O să discutăm astăzi despre o posibilă alegere și anume casa galbenă cu obloane turcoaz care pare a fi o combinație de succes pentru un cămin pară scos direct din cataloagele de design interior.

Casa galbena cu obloane turcoaz 1

Picture 1 of 10

Mirajul culorilor într-un cămin ideal
O astfel de casă îmbrăcată cu asemenea culori vii, înconjurată de o grădina mare unde copacii, arbuștii și pomii fructiferi sunt prezenți alături de diferite tipuri de flori care sunt viu colorate trezește cu siguranță curiozitatea în fiecare din noi. Dacă mai găsim și o piscină care parcă ne invită la relaxare alături de o terasă unde te poți bucura în weekend alături de prieteni sau în serile de vară, după programul de lucru, acest lucru te poate face să crezi că o astfel de casă poate fi probabil un candidat ideal pentru a deveni căminul tău. Orice casă are farmecul ei însă haideți să descoperim mai multe despre casa galbenă cu obloane turcoaz.

O casă minunată pentru proprietari dornici de liniște și armonie
Proprietarii cu siguranță sunt norocoși să aibă în posesie o casă atât de minunată. Investiția nu este neapărat cea mai mică dar rezultatul face ca tot efortul să merite. Probabil nici unul dintre noi nu ar refuza să locuiască într-un astfel de cămin. Aspectul casei e un lucru important dar și locația contează destul de mult.

Acest factor este important deoarece locația influențează clima și dacă dorești să te bucuri mai mult de soare decât de ger, o locația foarte potrivită de exemplu este Malaga, oraș aflat în Spania. E destul de ușor să îți imaginezi bucuria mutării în această casă mai ales dacă locul în care locuiești acum temperaturile nu sunt cele mai blânde în lunile de iarnă.

O celebră casă galbenă cu obloane turcoaz a aparținut cândva unei arhitecte renumite din această zonă, care s-a ocupat personal de toată amenajarea și decorarea casei dar și a grădinii care poate fi găsită în jurul ei. Detaliile exterioare ale casei le-am observat destul de bine așa că e timpul să aflăm ce se află și în interior. Din păcate nu am avut acces la multe fotografii cu interiorul casei dar ne putem face o idee despre acest aspect cu ce am găsit disponibil.

Interior amplu și joc de lumini
Interiorul acestei case este unul amplu și foarte bine luminat. Acesta este decorat destul de simplu dar în același timp și cu bun gust. Sunt folosite culori calde iar mobilierul pare a fi adus din diferite magazine de antichități. Se observă și faptul că tot locul a fost amenajat cu multă dragoste deoarece totul se îmbină într-un mod armonios de la culori până la cele mai mici finisaje și accesorii decorative.

Interiorul arată minunat iar împreună cu terasa și grădina din jurul casei toate aceste elemente fac acest loc unul de vis. Această casă este potrivită pentru o familie dornică să își găsească liniștea în noua locație aleasă. Este un loc în care te poți bucura de clipele petrecute alături de oamenii dragi și unde poți trăi momente frumoase. Casa galbenă cu obloane turcoaz ne-a atras atenția, ce credeți, v-ar plăcea să locuiți în una asemănătoare?

Lasă un Comentariu...

*