8 uși de intrare colorate altfel

Noi românii suntem destul de conservatori în ceea ce privește paleta cromatică utilizată pentru personalizarea ușii de la intrare.

8 usi de intrare colorate (1)

Picture 1 of 8

Rar îți este dat să vezi un model deviind de la tradiționalele tonuri pământii, iar atunci când se remarcă printr-o culoare ieșită din comun este foarte probabil ca aceasta să nu fie pusă în evidență așa cum ar trebui, nuanțele fiindu-i eclipsate de alte detalii.

La acest capitol, ca la multe altele, străinii ne dau lecții și ne arată că nu este nimic rău dacă încerci și altceva, chiar și în cazul ușii de la intrare.

Noi am găsit 8 modele, mai exact 8 culori vii, ce inspiră personalitate, care te inspiră să iei atitudine în cazul ușii tale de la intrare.

De altfel este foarte simplu să duci la bun sfârșit acest proiect, trebuie numai să te decizi asupra culorii. Roșul, albul, negrul sau albastrul închis sunt variantele clasice la care poți recurge, însă cele ce vor face cu adevărat trecătorii să-și întoarcă capetele sunt culorile vii, culorile puternice. Sunt cu adevărat îndrăznețe și poate chiar riscante din anumite puncte de vedere, însă asociate unor elemente potrivite vor crea o intrare memorabilă.

sursa foto: www.apartmenttherapy.com


Lasă un Comentariu...

*