30 de uși de exterior inedite și colorate

Ușa de exterior fără doar și poate este achiziționată în primul rând pentru protecție, este un bun necesar fără de care nu am avea parte de intimitate, fără de care nu ne-am simți în siguranță.

01 - Sursa foto-John C. Hutchins

Picture 1 of 26


Dar cine a spus că ușa de exterior trebuie să fie simplă? Pe măsură ce rolul său devine tot mai important în vederea păstrării intrușilor la distanță, ușa de exterior beneficiind de îmbunătățire la acest capitol, ea începe să capete și altă valoare din punct de vedere estetic.

Oricum un element de legătură, un obiect cu greutate în ceea ce privește imaginea de ansamblu a unei locuințe, ușa de exterior, surprinsă în diferite colțuri din lume, într-o colecție de 30 de imagine, ne demonstrează că poate fi mai mult. Ușa de exterior poate deveni o adevărată operă de artă, un simbol, o mărturie a culturii din care provenim. Totodată, ea poate simboliza trecerea într-o altă lume, noutate, provocare.

Cele 30 de uși de exterior inedite și colorate vin să întărească această idee, atât prin structura, cât mai ales prin personalizarea originală pe care proprietarii au reușit să o producă la nivelul unui obiect, aparent banal.

Lasă un Comentariu...

*