Geamuri mari pentru o bucătărie luminoasă! Ne plac foooarte mult!

Modelul, forma și designul geamurilor din bucătăria ta influențează foarte mult aspectul total al încăperii. Geamurile mari vor permite luminii naturale să pătrundă în încăpere de-a lungul întregii zile. Iar acest lucru, pe lângă faptul că va crea o atmosferă caldă, primitoare, va contribui la ușurarea sarcinilor precum gătitul, sau a altor activități desfășurate în bucătărie. Iar comparativ cu o bucătărie întunecoasă, una luminoasă te va inspira și te va face să te bucuri de fiecare moment.

Alegerea unor ferestre largi va aduce beneficii locuitorilor atât din punct de vedere a utilității, cât și a designului. În plus, dacă geamul bucătăriei are deschidere înspre grădină, înspre munte sau mare, priveliștea va fi deosebită. Iar în caz contrar, câteva ghivece cu flori frumos îngrijite vor avea de asemenea un aspect frumos și vor aduce natura mai aproape.

În cele ce urmează am realizat o selecție de imagini, în care funcționalitatea se îmbină cu designul, creând un ambient atractiv, în care vei dori să petreci cât mai mult timp.

  1. O fereastră mare chiar în fața chiuvetei va concentra mai multă lumină în spațiul de lucru din bucătărie. Mai mult, va oferi impresia de spațiu mai mare, mai aerisit.
  2. Fereastra din imagine înconjoară clădirea, oferind locuitorilor o vedere largă, de ansamblu, la exterior. Totodată, datorită amplasării mesei, micul dejun sau prânzul vor fi o adevărată plăcere.
  3. Stilul clasic și culoarea ramelor geamului completează frumos decorul din punct de vedere stilistic. De asemenea, lumina cade pe spațiul de lucru din bucătărie, acest lucru fiind de un real ajutor la pregătirea meselor.
  4. Geamul s-a transformat practic într-un adevărat perete din sticlă, care oferă deschidere spre grădină. Cantitatea mare de lumină inundă în mod plăcut toată bucătăria. Proprietarii au optat pentru o ușă glisantă, ce oferă un plus de funcționalitate.
  5. Geamurile mari, de diverse dimensiuni, oferă o vedere spectaculoasă. În plus, ușa glisantă din sticlă oferă o și mai mare deschidere spre priveliștea spectaculoasă. Această bucătărie este un bun exemplu de îmbinare a utilului cu frumosul.
  6. Ferestrele acestei bucătării au fost frumos asortate stilului decorativ interior. Ele completează designul clasic, elegant, chiar somptuos al încăperii. Deoarece spațiul este de mari dimensiuni, lumina naturală este suplimentată de cea artificială, oferită de spoturile luminoase și de lămpile de tavan.
  7. În cazul în care bucătăria ta este decorată în stil modern, geamurile fără rame sunt o idee care merită luată în considerare. Acest model conferă un aspect particular, atractiv, bucătăriei din imagine. Iar cu cât geamurile sunt mai înalte, cu atât impresia de spațiu va fi mai amplificată, eliminând granița dintre priveliștea de afară și spațiul interior.
  8. Pentru a te bucura de lumina naturală chiar și atunci când dorești mai multă intimitate, poți opta pentru diferite modele de jaluzele. La fel ca în imaginea alăturată, te vei putea bucura de momente de intimitate, mai ales dacă geamurile au vedere la stradă și, totodată, vei putea modifica cantitatea de lumină care pătrunde în bucătărie.

Sursa: www.designrulz.com

Lasă un Comentariu...

*