Ce înseamnă calitate și confort în cazul ferestrelor de mansardă

Astăzi, toată lumea vorbește nemijlocit despre calitate, iar producătorii spun că vând doar produse de calitate. Termenul a devenit atât de comun, încât începe să-și piardă din semnificație.

Cum definim calitatea ferestrelor de mansardă?

Încercăm în cele ce urmează să îți oferim explicații ale atributului „calitate” în ceea ce privește ferestrele de mansardă, explicații venite din partea liderului mondial în producția și vânzarea ferestrelor de mansardă, și anume producătorul VELUX. Elementele definitorii prin care VELUX asigură calitatea produselor sale sunt: durabilitatea, testarea riguroasă, garanția oferită și implicit, confortul.

Durabilitatea

Specialiștii recunosc drept ferestre de mansardă de calitate acele produse durabile, pe care te poți baza în orice condiții climaterice, cu atât mai mult cu cât acestea, datorită poziționării lor, sunt mai expuse intemperiilor decât cele verticale. Ferestrele VELUX au o durată de viață de minimum 25 de ani (maxim 40 de ani) în condiții de soare sau vânt puternic, căderi abundente de zăpadă sau frig tăios.

Testarea riguroasă

Durabilitatea este un rezultat al produselor riguros testate, de aceea, este important să te informezi cu privire la acest aspect.

VELUX își asigură clienții că toate produsele sale sunt testate în Centre speciale din Danemarca, unde sunt simulate condiții extreme ale vremii. Astfel, ferestrele sunt expuse, timp de 15 minute într-un tunel de vânt, unei cantități de ploaie egale cu cea căzută în decursul unui an, pentru a se asigura că nu există infiltrații. Pentru a asigura o bună izolare fonică, ferestrele sunt supuse unor teste de sunet care imită traficul, muzica sau alte surse de zgomot. Rezistența geamului este testată prin lovirea acestuia cu un pendul de 15 kg, pentru a se asigura că poate face față unor accidente neprevăzute. Fiecare model nou de fereastră este închis și deschis de 25.000 de ori.

Mai multe detalii despre cum sunt testate produsele sunt disponibile pe canalul de YouTube VELUX România.

Garanție

Garanția oferită de producător este asemenea unui timbru de calitate. Este important să ai în vedere nu doar perioada de garanție, dar și serviciile de post-garanție pe care le poți primi. VELUX oferă 15 ani garanție pentru ferestrele din poliu­retan și 10 ani pentru modelele din lemn lăcuit, dar și servicii post-garanție pe toată durata de viață a ferestrelor sale.

Avantajul clientului, în acest caz, este că poate apela la producător pentru a beneficia de piese de schimb pentru produsele sale mai vechi, sau de produse pentru modernizarea ferestrei sale și peste 10 ani sau 20 de ani.

Confortul

Confortul este un efect direct al conceptului de calitate, iar o soluție confortabilă îți asigură beneficii suplimentare. În cazul ferestrelor VELUX, caracteristici precum bara de operare superioară, sistemul unic de termoizolare ThermoTechnlogy TM, garnitura suplimentară, geamul laminat, finisajul alb de poliuretan al ferestrelor cu garanție de 15 ani sunt detalii care asigură confort termic, protecție fonică, siguranță în exploatare, întreținere ușoară și, nu în ultimul rând, te ajută să economisești energie.

Alege, așadar, fereastra de mansardă originală și vei beneficia totodată de cele mai bune servicii de consultanță gratuită direct de la producător, dar și de garanția unui produs durabil.
Află mai multe despre produsele originale VELUX sau cere o ofertă personalizată pe velux.ro.

 

 

Lasă un Comentariu...

*