8 uși de intrare care te îndeamnă să pășești pragul casei! Wow, cât de bine arată!

Ușa de la intrare reprezintă un detaliu foarte important în ceea ce privește aspectul unei locuințe. Înainte de a intra în casa unei persoane, primul lucru care se prezintă vederii este ușa. În funcție de detalii precum culoarea sau mărimea, vizitatorii își pot imagina modul în care arată interiorul locuinței. Mai mult, aceste aspecte oferă indicii și cu privire la preferințele sau caracterul locatarilor.

Producătorii de uși de exterior își îmbogățesc constant conținutul ofertei, pentru a veni în întâmpinarea celor mai diverse preferințe. În plus, unele modele pot fi realizate la comandă, astfel încât nu există nicio scuză bine întemeiată pentru o alegere banală. Iar o ușă personalizată, cu caracter, va atrage privirile vizitatorilor și va stârni admirație.

Înainte de a lua decizia finală cu privire la modul în care vrei să arate ușa casei tale, lasă-te inspirată de modelele de mai jos.

  1. Ușa din lemn solid cu detalii geometrice creează o imagine de ansamblu sobră, elegantă. La acest lucru contribuie și înălțimea, care lasă imaginației ideea unui interior cu tavan înalt. Un plus este nivelul crescut de siguranță pe care ușile de acest fel îl oferă. Dacă optezi pentru o astfel de ușă, cu siguranță preferi stilul clasic-modern și apreciezi confortul oferit de propria locuință.
  1. Ușa din imagine se apropie mai mult de stilul modern, lăsând de asemenea imaginației un interior amplu, spațios. Modelul geometric formează mici ferestre, care lasă vederii intrarea în casă. Designul le va transmite vizitatorilor ideea unui living primitor și confortabil.
  2. Dacă îți dorești să impresionezi, să accentuezi intrarea și să atragi privirile celor din jur, aceasta este ușa potrivită pentru casa ta. Culoarea roșie nu va trece neobservată, cu atât mai mult cu cât dimensiunile ușii sunt mai mari decât în mod obișnuit. Cu un aer și un stil modern, ușa te invită practic să treci pragul casei.
  3. Atât spectul modern, cât și dimensiunea, culoarea și detaliile ușii vor atrage privirile admirative ale celor care vor trece pragul casei tale. Și acest model are dimensiuni mai mari decât de obicei, iar modelul în relief și mânerul metalic îi oferă un aspect particular.
  4. Rămânând în același cadru modern, cu detalii particulare, ușa din imagine va aduce un plus din punct de vedere stilistic, oricărei locuințe. Liniile de culoare verde, care formează imaginea unei stele, îi conferă un aspect diferit, deosebit.
  5. Dacă îți dorești o ușă diferită, alege una asemănătoare cu cea din acestă imagine. Bufnița desenată în relief este o imagine surprinzătoare, care îi va amuza și binedispune pe toți cei care vor trece pragul casei tale.
  6. Dacă intimitatea nu reprezintă o problemă pentru tine și familia ta, sau gardul casei tale nu permite privilor curioase să treacă, poți alege o ușa de intrare din sticlă. Aceste modele se potrivesc perfect interioarelor moderne, puternic iluminate.
  7. Ceea ce îi dă acestei uși un aer aparte sunt inserțiile de oglindă, care reflectă, alături de geamurile asemănătoare, curtea și grădina. Acest model oferă luminozitate și, totodată, intimitate.

Pentru un exterior al casei tale de invidiat, optează pentru o ușa care se potrivește atât exteriorului clădirii, cât și interiorului și preferințelor tale. În acest mod cu siguranță nu vei da greș.

Sursa foto: beastpanda.com

Lasă un Comentariu...

*