Burghie pentru beton

Desigur,puteți da o gaură sau două într-un bloc de beton cu un burghiu obișnuit sau cu un burghiu de zidărie, dar veți dori un burghiu pentru beton si mai durabil dacă aveți o grămadă de găuri de dat sau pentru a găuri un beton vechi de circa 50 de ani.

În acest articol vă vom împărtăși câteva sfaturi utile despre cum puteți profita la maximum de burghiul pentru beton, în beneficiul dumneavoastră.

Burghiul rotopercutor

Un burghiu cu ciocan este perfect pentru zidăria ușoară. Funcționează cel mai bine la executarea găurilor în cărămizi, mortar și blocuri de beton. Dar poate fi folosit și pentru gaura ocazională din betonul turnat. Nu trebuie să cheltuiți foarte multi bani pe burghie ciocan, dar biții mai scumpi sunt de obicei echipați cu vârfuri cromate superioare, iar vârfurile sunt atașate mai sigur la tija de biți, ceea ce reduce ruperea în utilizarea în forță. Ciocanele rotative excelează la realizarea găurilor din beton întărit. Un ciocan rotativ poate fi, de asemenea, echipat cu tot felul de alte accesorii.

Burghiele cu ciocan, cele cu prețuri de la 200 la 400 de lei, au motoare cu 6 până la 8 amperi, fiind foarte utile pentru realizarea găurilor de până la 1.5 cm în bloc mortar, cărămidă și alte zidării ușoare. Aceste burghie se pot forța și în beton, dar încet. În gama burghielor cu prețuri între 600 și 1000 de lei se încadrează ciocanele rotative cu motoare care pot varia de la 7 la 10 amperi și care pot livra de la 0.2 până la 0.5 energie de impact, bune pentru găurirea de zidărie ușoară și beton de până la 1.5cm. Poate fi de asemenea utilizat în modul ciocan pentru a îndepărta mortarul, spargerea suprafețelor mici de beton și dală.

Însă, desigur dacă toate aceste informații despre burghiele prezentate mai sus, nu v-a convins ce tip de burghiu vă este necesar în lucru și aveți nevoie de mai multe lămuriri, wikipedia.org este mereu locul ideal în care ne putem documenta, unde aflăm că, de fapt primele burghie provin tocmai din timpul dinastiei Han.

Revenind în prezent, pe internet, veți găsi nu doar burghie pentru beton, ci și toate accesoriile premium pentru aceste burghie.

Puteți regăsi burghiu de rotopercuție premium SDS Plus Rebardrill cu 3 muchii de tăiere folosit pentru realizarea găurilor în beton armat și nearmat, burghiu de rotopercuție SDS Plus Aggressor cu 2 muchii de tăiere folosit pentru realizarea găurilor în beton nearmat, burghiu SDS dedicat pentru montaj șuruburi tâmplărie (WHO), burghiu de rotopercuție premium SDS Max Turbodrill pentru viteză de găurire în beton armat, burghiu de rotopercuție Dustlessdrill SDS Plus, burghiu opritor cu rotopercuție SDS Plus pentru instalarea ancorelor expandabile R-DCA și R-DCL, burghiu de rotopercuție Dustlessdrill SDS Max.

Lasă un Comentariu...

*