Produse pentru izolare pereți și plafoane Isover

Vata minerală este un material natural cu foarte bune proprietăţi termo şi fonoizolante care contribuie la asigurarea confortului termic şi acustic în clădiri. Instalarea vatei minerale în elementele de construcţie măreşte gradul de securitate faţă de incendiu al clădirii.

VATA MINERALĂ DE STICLĂ LA ROLE MARCA ISOVER: SALTELE COMPRIMATE DIN GAMELE AKUSTO, DOMO, EKO, RIO, UNIROLL

1.1 Gama AKUSTO

Gama-Akusto

Saltele comprimate și rulate din vată minerală de sticlă. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţii termice și fonice supuse unor solicitări mecanice reduse: în pereţii de compartimentare, în plafoanele false, pe suprafaţa interioară a pereţilor verticali exteriori. Euroclasa de reacţie la foc A1- incombustibil. Coeficientul de conductivitate termică: D = 0,039 W/(m•K). Pentru un perete de compartimentare construit din placă de gips-carton de 12,5 mm grosime cu cavitate complet umplută cu vată minerală de sticlă, Indicele de atenuare la zgomot aerian Rw are valoarea de 42 dB.

1.2 Gama DOMO

Gama-DOMO

Saltele comprimate și rulate din vată minerală de sticlă. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţii termice și fonice supuse unor solicitări mecanice reduse: între și sub căpriorii de șarpantă, pe planșeele podurilor circulabile (sub placarea cu lemn, sau similară), pe planșeele podurilor necirculabile, în pereţii caselor cu structură de lemn. Euroclasa de reacţie la foc A1- incombustibil. Coeficientul de conductivitate termică: D = 0,039 W/(m•K).

1.3 Gama EKO

Gama-EKO

Saltele comprimate și rulate din vată minerală de sticlă. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţii termice și fonice supuse unor solicitări mecanice reduse: pe planșeele podurilor circulabile (sub placare cu lemn sau similară) pe planșeele podurilor necirculabile. Euroclasa de reacţie la foc A1- incombustibil. Coeficientul de conductivitate termică: D = 0,044 W/m·K.

1.4 Gama RIO TWIN

Gama-RIO-TWIN

Saltea comprimată și rulată din vată minerală de sticlă. Se folosește pentru toate tipurile de izolaţii termice și fonice supuse unor solicitări mecanice reduse: pe planșeele podurilor circulabile (sub placare cu lemn sau similară), pe planșeele podurilor necirculabile. Euroclasa de reacţie la foc A1- incombustibil. Coeficientul de conductivitate termică: D= 0,039 W/(m•K).

1.5 Gama UNIROLL

Gama-UNIROLL

Saltele comprimate și rulate din vată minerală de sticlă. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţii termice și fonice supuse unor solicitări mecanice reduse: între și sub căpriorii de șarpantă, în pereţii caselor cu structură de lemn, pe suprafaţa interioară a pereţilor verticali, pe planșeele podurilor necirculabile, pe planșeele podurilor circulabile (sub placare cu lemn sau similară). Coeficientul de conductivitate termică: D = 0,036 W/(m•K). Euroclasa de reacţie la foc: A1-incombustibil.

VATA MINERALĂ DE STICLĂ LA PACHET MARCA ISOVER: PLĂCI SEMIRIGIDE DIN GAMELE PIANO, TDPT

2.1 Gama PIANO

Gama-PIANO

Plăci semirigide din vată minerală de sticlă. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţii termice și fonic supuse unor solicitări mecanice reduse: pereţi exteriori realizaţi în sistem de casete metalice, pereţi de compartimentare, pereţii caselor cu structură din lemn, planșeu cu placare pe lemn instalată pe elemente metalice. Coeficientul de conductivitate termică: D = 0,038 W/m·K. Euroclasa de reacţie la foc: A1. Temperatura maximă de utilizare: 200 °C

2.2 Gama TDPT

Gama-TDPT

Plăcile ISOVER TDPT au fost proiectate pentru realizarea izolaţiilor fonice și termice la planșee. Plăcile pot fi instalate pe planșeu, sub șapa flotantă (realizată conform normativelor în vigoare, de exemplu: amestec C25/30, cu grosime minimă de 50 mm, densitate de 2000 kg/m3, (armat cu plasă din oţel cu ochiuri de 150/150 mm, armare în dublu strat la colţuri) sau sub placa suport (în cazul placării cu lemn), pentru încărcări de până la 5 kPa (sau 500 kg/m2- greutatea maximă a straturilor de peste placă). Peste plăcile TDPT se poate instala un sistem de încălzire prin pardoseală. La instalare se vor respecta indicaţiile furnizate de fabricant. Coeficient de conductivitate termică: D = 0,033 W/m·K. Nivelul declarat pentru sarcina concentrată pentru 5 mm deformaţie: PL5 = 300 N. Nivelul declarat pentru compresibilitate: CP ≤ 2 mm. Euroclasa de reacţie la foc: A2-s1, d0. Temperatura maximă de utilizare: 200 °C.

VATA MINERALĂ BAZALTICĂ LA PACHET MARCA ISOVER: PLĂCI RIGIDE DIN GAMELE PLA, PLE, PLN, PLU, TF PROFI

3.1 Gama PLA

Gama-PLA

Plăci rigide din vată minerală bazaltică. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţie termică și fonică supuse unor solicitări mecanice reduse: pereţi de faţade ventilate, pereţi cortină, pereţi de compartimentare cu performanţe specificate de rezistenţă la foc, aplicaţii navale. Coeficientul de conductivitate termică: D = 0,035 W/m·K. Euroclasa de reacţie la foc: A1-incombustibil. Temperatura maximă de utilizare: 200°C.

3.2 Gama PLE

Gama-PLE

Plăci rigide din vată minerală bazaltică. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţie termică și fonică supuse unor solicitări mecanice reduse: pereţii caselor cu structură din lemn, pereţi din casete metalice pentru hale, poduri și mansarde, pereţi de compartimentare cu performanţe specificate de rezistenţă la foc. Coeficientul de conductivitate termică: D= 0,040 W/m·K. Euroclasa de reacţie la foc: A1-incombustibil.

3.3 Gama PLN

Gama-PLN

Plăci rigide din vată minerală bazaltică. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţie termică și fonică supuse unor solicitări mecanice reduse: acoperiș, deasupra căpriorilor (sistem sarking), pereţi cortină, pereţi de compartimentare cu performanţe specificate de rezistenţa la foc, aplicaţii navale. Coeficientul de conductivitate termică: D = 0,034 W/m·K. Euroclasa de reacţie la foc: A1. Temperatura maximă de utilizare: 200°C.

Vata minerală bazaltică PLN 50 ISOVER, prin debitarea la 10 mm lăţime, devine bandă de etanșare pentru UW 50, în soluţiile cu rezistenţă îndelungată la foc.

Vata minerală bazaltică PLN 60 ISOVER, prin debitarea la 10 mm lăţime, devine bandă de etanșare pentru UD 28, în soluţiile cu rezistenţă îndelungată la foc.

Vata minerală bazaltică PLN 80 ISOVER, prin debitarea la 10 mm lăţime, devine banda de etanșare pentru UW 75, în soluţiile cu rezistenţă îndelungată la foc.

3.4 Gama PLU

Gama-PLU

Plăci rigide din vată minerală bazaltică. Se folosesc pentru toate tipurile de izolaţie termică și fonică supuse unor solicitări mecanice reduse: pereţi din casete metalice pentru hale, pereţii caselor cu structură din lemn, pereţi de compartimentare cu performanţe specificate de rezistenţa de foc, aplicaţii navale. Coeficientul de conductivitate termică: D = 0,037 W/m·K. Euroclasa de reacţie la foc: A1. Temperatura maximă de utilizare: 200°C.

3.5 Gama TF PROFI

Gama-TF-PROFI

Plăcile din vată minerală bazaltică. Plăcile izolatoare Isover TF Profi se vor instala în sistem ETICS (sau ‚termosistem’) conform indicaţiilor din agrementul tehnic al sistemului. Preferate altor materiale de izolare pentru: conductivitate termică, permeabilitate la trecerea vaporilor, își păstrează dimensiunile indiferent de temperatură, incombustibile. Coeficient de conductivitate termică: D = 0,036 W/m·K. Euroclasa de reacţie la foc: A1. Temperatura maximă de utilizare: 200 °C.

Termen de livrare de la comanda fermă:

A = 2 zile lucrătoare

B = 14 zile lucrătoare

C = la termenul stabilit, în condiţiile unui avans de minim 20% din valoarea comenzii și cu facturare automată a cantităţii nepreluate în maxim o lună de la data confirmării disponibilităţii în stoc.

Comanda minimă acceptată va fi de 3 tone pentru oricare din produsele de clasa B și C.

*Notă: Aceste termene de producţie sunt valabile în condiţiile de funcţionare normală a liniilor de producţie ( excepţie fac perioadele de mentenanţă).

mp=metri pătraţi

mc=metri cubi

mm=milimetri

kg=kilograme

buc=bucăţi

gros = grosime;

lat=lăţime;

lung=lungime

UA=unitate de ambalare

UML – unitate minimă de livrare

MPS=palet (Multi pachet system)

Caracteristici-vata-minerala-de-sticla-IsoverCaracteristici-vata-minerala-Isover-2Caracteristici-vata-minerala-Isover-pachetCaracteristici-vata-minerala-Isover-pachet-2

Lasă un Comentariu...

*