Ecose, soluția ideală pentru izolarea clădirilor metalice

Cu toții suntem familiarizați cu ideea de izolare a clădirilor și toate avantajele pe care le implică această opțiune pe care mulți dintre noi o adoptăm. Fie că vorbim de clădiri rezidențiale, comerciale sau industriale, este necesară o izolare profesională pentru o economie semnificativă din punct de vedere energetic, termic, și nu numai.

Ecose, soluția ideală pentru izolarea clădirilor metalice (1)

Picture 1 of 3

Pentru persoanele care administrează sau reprezintă o afacere care se desfășoară într-o clădire metalică și nu cunosc beneficiile pe care le pot obține în urma izolării acesteia, aducem în prim-plan oferta companiei Knauf Insulation. Astfel, pentru izolarea clădirilor metalice, trebuie să avem în vedere aspecte importante, precum economia de căldura. În astfel de clădiri, agentul termic se pierde cu ușurință prin pereți. Tocmai de aceea, pentru a avea acces la costuri rezonabile ale acestor servicii ar trebui să țineți cont de sfaturile profesioniștilor de la Knauf Insulation.

Vata minerală – produsul ideal pentru izolarea clădirilor metalice

Indiferent că ne referim la centre comerciale, logistice sau chiar la hale industriale, izolarea clădirilor metalice este imperios necesară.

În cele ce urmează vă prezentăm oferta de izolare a clădirilor metalice care s-ar potrivi necesităților și exigentelor dvs.

În primul rând, amintim vata minerală NaturBoard 037 care beneficiază de tehnologie de ultima generație, cunoscută sub denumirea ECOSE. Liantul din componența vatei minerale este conceput pe baza unor materii biologice, fără formaldehida adăuga.

Metoda de izolare a clădirilor metalice care implică aplicarea de vată minerală NaturBoard 037 este caracterizată de rezistență, flexibilitate, ușurință în manevrabilitate, chiar și în spații mai dificile. Așadar, cu un produs calitativ precum vata minerală NaturBoard 037, riscul degradării în timpul instalării este extrem de scăzut, iar timpul de instalare este mult diminuat.

Ce înseamnă mai exact tehnologia ECOSE?

Când vorbim de izolarea construcțiilor metalice, vorbim de o schimbare completă în funcționalitatea și eficiență acestora. În domeniul materialelor izolatoare, compania Knauf Insulation aduce o inovație uimitoare, tehnologia ECOSE, reprezentată de vata minerală NaturBoard 037, fabricată numai din materiale regenerabile organice, o soluție mult mai adecvată decât cele pe baza de petrol. Produsul NaturBoard 037 folosit în izolarea construcțiilor metalice are o culoare maronie, obținută fără coloranți în mod natural, fiind totodată plăcută la atingere, fără un miros pregnant, și care prezintă avantajul de a nu emana acel praf deranjant ce rezultă în urma manipulării și montării.

Chiar și modul de împachetare a vatei minerale NaturBoard 037 folosite la izolarea construcțiilor metalice este unul uimitor, reducând la jumătate volumul acesteia, un beneficiu minunat pentru transport și stocare. Compania Knauf Insulation pune un mare accent și pe protejarea mediului înconjurător, obținând în acest sens distincția Eurofins Indoor Air Gold Standard, pentru produsele care au la baza tehnologia ECOSE.

Procesul de izolare a construcțiilor metalice este extrem de simplu, în doar trei pași, prin inserarea părții superioare a plăcii de vată minerală în fanta metalică, urmată fiind de inserarea părții inferioare și adăugarea următoarei placi de vată minerală după aceeași procedura, etape descrise perfect cu poze sugestive pe site-ul companiei Knauf Insulation.

În final, tot ceea ce trebuie dvs. să mai faceți este să începeți de urgență proiectul de izolare a clădirii metalice pe care o administrați sau o reprezentați, cu ajutorul produselor ce folosesc tehnologia unică în România, ECOSE!

sursa foto: Kanuf Insulation


Lasă un Comentariu...

*