Cum să ai o casă cu eficiență energetică sporită

Soluţiile de zidărie premium urcă tot mai mult în preferințele celor care doresc să își construiască o casă eficientă. Este bine cunoscut faptul că materialele folosite în structura clădirii sunt cele care pot să asigure multiple avantaje dacă sunt alese corect: eficiența energetică este un beneficiu principal atunci când vorbim de soluţii premium, urmat de o construire rapidă, pierderi reduse de material, rezistență in timp și nu în ultimul rând, componenta ecologică.

1

Picture 1 of 2

Folosirea blocurilor de zidărie premium va garanta încadrarea casei tale în cea mai înaltă clasă energetică şi te va scuti de facturile prea mari cu încălzirea locuinței  pentru ca tu să te bucuri de un climat optim în interior. De exemplu, capacitățile excelente de termoizolare ale blocurilor de zidărie YTONG îți aduc economii semnificative și cu materialele de construcții pentru că nu mai este nevoie de izolarea suplimentară a fațada. Să nu uităm nici de faptul că acest lucru te ajută să îți termini de construit locuința și să te bucuri de ea într-un timp mult mai scurt. Practic, tot ce va trebui să faci este să pui în operă zidăria, să tencuiești fațada și apoi să treci la lucrările din interiorul casei!

Eficiența energetică sporită pe care o garantează blocurile de zidărie premium a dus la creșterea popularității acestora în rândul constructorilor de locuințe. Blocurile de zidărie YTONG sunt realizate din materii prime de cea mai bună calitate și răspund foarte bine cerințelor tehnice, iar acest lucru determină și o rezistență în timp sporită a locuinței tale. Specialiștii susțin că dacă folosești sistemul de zidărie premium, vei putea reduce punțile termice cu peste 80%! Punțile termice se formează acolo unde termoizolația nu este realizată corespunzător, iar acest lucru duce la pierderile de căldură de la interior și la creșterea facturilor la încălzire în sezonul rece. Gândește-te că prin folosirea unui sistem de zidărie inovativ, care funcționează ca un adevărat scut împotriva acestor pierderi de căldură, te vei bucura vara de o locuință răcoroasă, iar iarna de o atmosferă călduroasă la interior fără să fie nevoie să cheltuiești foarte mulți bani cu încălzirea casei.

O altă problemă cu care se confruntă oameni este nivelul ridicat al umidității din locuință care poate determina apariția igrasiei sau a mucegaiului. Cauzele umidității sunt strâns legate de modul în care casa a fost construită, de izolarea incorectă a pereților, dar și de felul în care este întreținută și ventilată. Dacă folosești de la început blocurile de zidărie premium, nu va mai trebui să îți faci griji mai târziu de apariția igrasiei sau a mucegaiului pentru că acestea au capacitatea de a regla nivelul umidității și de a-l menține în limitele normale. 

Dacă vrei să te bucuri de o locuință construită doar cu materiale de construcții de cea mai bună calitate și care să îți aducă economii considerabile atunci când vine vorba de consumul de energie, atunci ar trebui să optezi pentru un sistem complet de zidărie Ytong A+. Blocurile de zidarie se montează pe baza îmbinarilor nut–feder pentru realizarea unui perete drept, au  mânere de prindere pentru usurință în manevrare, iar la zidirea lor se folosește doar  mortar în pat subțire pentru a garanta termoizolarea superioară. Mai mult decât atât, certificările internaționale și centrul de cercetare și dezvoltare din Germania dedicat inovațiilor în rândul acestor soluții de zidărie garantează perfomanța YTONG. Prin urmare, te poți bucura de o locuință rezistentă și eficientă.  Construcția casei trebuie privită ca o investiție care se recuperează în timp dacă știi să alegi materialele corecte de la început!

 

Lasă un Comentariu...

*