Cum alegi cel mai bun aparat de aer condiționat Gree

Confortul termic al locuinței este un subiect din ce în ce mai discutat, mai ales în sezonul canicular, atunci când trebuie să ne preocupăm de activitățile de zi cu zi, dar temperaturile mult prea ridicate ne împiedică să facem acest lucru. Soluția cea mai eficientă și mai rapidă este achizionarea și montarea unui aparat de aer condiționat care să ne ofere acea răcoare după care tot tânjim vara. Astăzi îți recomandăm aparatele de aer condiționat marca Gree, care se remarcă printr-un mod economic de operare.

Compania chineză Gree comercializează anual zeci de milioane de aparate de aer condiționat rezidențiale, cele mai populare fiind de tip split, formate dintr-o unitate externă conectată la o unitate interioară mică, cu montare pe perete. Compania Gree este numărul 1 în topul fabricanților de aparate de aer condiționat și este certificată nr. 1 în România pentru cel mai bun raport preț-calitate pentru această categorie de produse. Acesta este doar un motiv pentru care ar trebui să optezi pentru un aparat de aer condiționat marca Gree. La Climatico găsești o gamă largă de echipamente de climatizare Gree. Dar cum știi care este cel mai potrivit pentru locuința ta?

Ca în cazul oricărui aparat de aer condiționat, primul lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare atunci când alegi un aparat de aer condiționat Gree este volumul încăperii care va fi răcită. În funcție de acest volum al încăperii, va trebui să alegi capacitatea de răcire necesară, măsurată în BTU. Pentru un spațiu de aproximativ 25 mp, este de ajuns un aparat de aer condiționat de 9.000 BTU, cum ar fi modelul Bora A4 GWH09AAB cu Invertor. Dacă ai nevoie de răcirea unui apartament mai mare, de 50-60 mp, atunci un aparat de aer condiționat de 18.000 BTU este perfect.

Un alt lucru pe care ar trebui să îl iei în considerare atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat Gree este reprezentat de funcțiile care vine în dotare. Spre exemplu, dacă în interiorul locuinței te confrunți cu un nivel prea ridicat de umiditate, poți opta pentru un aparat de aer condiționat Gree cu capacitate de dezumidificare a aerului. Dacă ești o persoană sensibilă la diferiți alergeni, poți opta pentru mai multe tipuri de filtre cum ar fi cel antipraf sau pentru mucegai. Alte aparate de aer condiționat vin la pachet cu filtre special pentru mirosuri neplăcute, așa că, ar fi bine să analizezi foarte bine fiecare model și să vezi care ți se potrivește cel mai bine.

Eficiența energetică este un criteriu important în alegerea oricărui aparat de aer condiționat, iar echipamentele de climatizare Gree s-ar remarcat întotdeauna printr-un mod de operare economic. Așa că, din acest punct de vedere nu va trebui să îți faci griji. Nu în ultimul rând, dacă ești o persoană ce iubește liniștea, ar fi bine să verifici și nivelul de zgomot al fiecărui aparat de aer condiționat înainte de a-l achiziționa pe primul care îți iese în cale. Din fericire, majoritatea aparatelor de aer condiționat Gree au un nivel de zgomot de maxim 40 dB, o valoare aproape insesizabilă, chiar dacă vrei folosi aparatul fără oprire.

În concluzie, dacă și tu îți dorești și tu un aparat de aer condiționat Gree, intră acum pe site-ul celor de la Climatico, analizează cu mare atenție fiecare model și alege-l pe cel care ți se potrivește cel mai bine! Dacă vrei să te bucuri de răcoare într-un timp cât mai scurt, nu ezita să adaugi în coș și serviciile de montare a aparatului de aer condiționat de către specialiștii Climatico!

Lasă un Comentariu...

*