Trei modele de centrale Immergas de la Berluni potrivite pentru locuințele mici

Alegerea centralelor termice pentru locuințele cu suprafețe mici poate pune probleme serioase, datorita lipsei de spațiu. Cele mai bune soluții pentru astfel de situații sunt noile modele de centrale Immergas de la Berluni. Sistemele propuse sunt compacte, deci pot fi montate cu ușurință chiar și în apartamentele mici. Un alt aspect ce atrage la centrale Immergas este legat de tehnologia inovatoare implementată care asigură un confort ridicat cu costuri minime.

centralaImmergas a creat modele de centrale termice eficiente din punct de vedere energetic, economice, compacte, ușor de folosit. Datorită dimensiunilor reduse, al aspectului compact și al designului plăcut, reprezintă soluții potrivite pentru apartamentele de bloc de dimensiuni reduse. Iată care sunt, conform specialiștilor magazinului Berluni, modele de centrale termice Immergas potrivite pentru astfel de situații:

Centrala termică IMMERGAS VICTRIX TERA 24/28 1 ERP este un model performant care oferă un randament ridicat atât pe partea de producere a apei calde cât și pe partea de încălzire. Modelul vine cu un design modern ușor de integrat în aspectul general al locuinței. Carcasa acestei centrale Immergas este rezistentă și robustă însă este plăcută din punct de vedere estetic. Poate fi montată în încăperi fără a afecta aspectul general și fără a încărca. Este un model eficient din punct de vedere energetic ce ajută la optimizarea consumului de gaz. Panoul de comandă este situat intuitiv și este ușor de accesat și folosit. Centrala Immergas Victrix Tera poate fi utilizată confortabil și de persoanele cu vârstă înaintată deoarece comenzile sunt ușor de înțeles și de lansat.
Centrala termică IMMERGAS VICTRIX ZEUS SUPERIOR 26 KW are caracteristici cu adevărat deosebite. Face parte din gama de top a producătorului Immergas datorită aspectului exterior luxos și a tehnologiei implementate. Este un sistem cu dimensiuni reduse ce permite montare confortabilă în spațiile mici și oferă un plus de dinamism încăperii. Centralele din această gamă sunt foarte silențioase și nu crează disconfort acustic în timpul funcționării. Puterea de 26KW este suficientă pentru a încălzi spații cu suprafețe foarte mari. Este creată pentru a optimiza cheltuielile legate de încălzire și este puțin poluantă, deci are un impact redus asupra mediului înconjurător. Modelul Victrix Zeus este prevazut cu un panou de control ușor de utilizat și display cu cristale lichide care sporesc aspectul modern. Este prevazută cu module de funcționare pe anotimpuri ce minimizează resursele folosite.
Centrala termică IMMERGAS 26 KW VICTRIX SUPERIOR 26 2L este un alt model potrivit pentru locuințele mici și asta datorita dimensiunilor reduse, a consumului scăzut de resurse dar și al designului modern. Acesta centrală de la Immergas este perfectă pentru apartamentele de bloc cu suprafețe mici în care fiecare centimetru este important, datorită carcasei compacte. Tehnologia implementată pe acest sistem permite producerea constantă de apă caldă cu debit mare. Funcțiile speciale asigură furnizarea constantă de apă la temperatura setată, deci nu apar fluctuații în timpul folosirii. Pe partea de producere a energiei termice, centrala Immergas VICTRIX SUPERIOR este soluția perfectă pentru eficientizarea cheltuielilor. Randamentul ridicat este optimizat datorită pompei de circulație, care prin funcția de modulare continuă menține diferența de temperatura dintre tur și retur.
Ca și modele de centrale termice Immergas  menționate în frazele anterioare și acesta corespunde normelor de poluare impuse de instituțiile Comunității Europene. Cele trei sisteme de încălzire propuse de Berluni sunt eficiente din punct de vedere al consumului de resurse, sunt bine optimizate ca dimensiune și aspect pentru a satisface cerințele de confort și pot fi achiziționate cu costuri rezonabile.

Modelele menționate prepară apă caldă instant, iar temperatura se menține constantă pe toată durata funcționării. Pe partea de producere a energiei termice, centralele termice Immergas, oferă eficiență energetica superioară fața de cele tradiționale.


Lasă un Comentariu...

*