15 modele de căzi de care te vei îndrăgosti

Cu greu își poți imaginea o baie fără cadă, oricât de mică ar fi aceasta. Cu toate că poate au trecut luni întregi de la ultima ta scufundare în cadă plină cu apă caldă, în care ai adăugat spumantul de baie preferat și uleiurile sau sărurile de baie care te ajută să te relaxezi, gândul că este acolo îți aduce un oarecare confort.

modele de cazi (1)

Picture 1 of 15

Și pentru că nu este loc mai bun decât cada, unde să meditezi, să te rupi de toată agitația nebună ce pune presiune pe umerii tăi, am scos la iveală 15 modele de căzi în forme foarte atrăgătoare.

De altfel, aceste modele de căzi sunt mult diferite de cele tradiționale, chiar și de cele apărute în ultimii ani. Primul lucru ce contribuie la evidențierea acestor modele de căzi este forma, urmată la scurtă distanță de materialele din care sunt realizate. De la porțelan, la piatră, aramă sau lemn, aceste căzi sunt imaginea viitorului, a bunei dispoziții și a bunăstării. Elegante, grațioase ele pot fi integrate în orice amenajare interioară. Și cu toate că sunt mult mai potrivite pentru spațiile mari, ele și-ar putea găsi locul și în bai mai mici.

Aceste modele de căzi se potrivesc băilor cu suprafețe vitrate mari, cu deschidere spre natură sau de ce nu unor dormitoare matrimoniale îndrăznețe. Aceste modele de căzi nu cunosc termenul de pudic, sunt dornice să se arate în toată splendoarea lor.

Care este preferata ta?

Lasă un Comentariu...

*