Baterii sanitare și centrale noi prin programul BuyBack Eco

Când ți-ai renovat ultima dată locuință și ți-ai schimbat bateriile sanitare, ce ai făcut cu cele vechi? Din comoditate sau pur și simplu pentru că ne lipsește informația, mulți dintre noi (și eu mă număr printre acești noi) din dorința de a vedea locuința rapid pusă la punct alegem să renunțăm la obiecte precum bateriile sanitare, preferăm să le aruncăm fără să stăm prea mult pe gânduri.

 

buy back ecoTot analizând și privind situația la nivel global, trebuie să recunosc că nu suntem extrem de responsabili cu mediul înconjurător, aproape la niciun capitol, și luăm totul ca și cum ar fi un drept al nostru de necontestat.

Cu toate acestea, fără a renunța la confortul cu care ne-am obișnuit, putem face mici concesiuni cu impact major asupra mediului. De altfel, se spune că bătaia de aripi a unui fluture de aici se poate transforma într-un uragan în altă parte a lumii. Astfel, lucrurile mici sunt cele care pot face diferența și putem începe cu bateriile sanitare, centralele, cazanele și pompele, cu atât mai mult cu cât în perioada 01 Februarie – 31 Iulie 2016 Romstal relansează acțiunea de colectare de produse vechi, BuyBack Eco. Această inițiativă are drept scop reducerea consumului de energie, apă și combustibili fosili, precum și diminuarea emisiilor de carbon, un factor extrem de apăsător pentru mediul în care trăi.

Ca și recompensă, pentru implicarea noastră în acest program, Romstal oferă vouchere de cumpărături tuturor persoanelor care predau la sediul filialelor și magazinelor Romstal produsele vechi pe care oricum le-am fi aruncat. În felul acesta, voucherele de cumpărături primite de către clienți în cadrul programului BuyBack Eco pot fi utilizate pentru achiziționarea de produse ecologice, care contribuie la protejarea mediului înconjurător.

Vestea și mai bună este că, pe lângă faptul că această campanie se adresează atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice din România, participanții pot aduce spre colectare orice produs din lista de mai jos, indiferent de brand sau starea lor de funcțiune. Singurele condiții ce trebuie îndeplinite fac referire la centralele termice, la pompe și cazane, acestea fiind verificate în vederea constatării integrității lor. Mai exact, vor fi acceptate doar cele cărora nu le lipsesc componentele principale.

Ce produse sunt acceptate pentru colectare și pentru care poți primi vouchere de cumpărături?

  • Dușuri și seturi de duș;
  • Centrale termice pe gaz sau electrice (cu sau fără kit de evacuare);
  • Cazane de pardoseală pe lemne, gaz sau combustibil lichid;
  • Pompe de apă rece și circulatorii, hidrofoare;
  • Robineți radiatoare;
  • Calorifere de oțel și din aluminiu;
  • Boilere electrice, boilere indirecte și acumulatoare;
  • Aparate de aer condiționat;
  • Becuri incandescente (exclus becuri auto, becuri lanternă sau becuri jucării).

Beneficiarii care au intrat în posesia unuia sau mai multor vouchere de BuyBack au posibilitatea să utilizeze voucherele când doresc, însă nu mai târziu de 31 iulie 2016 și cu condiția ca acestea să fie folosite în cadrul magazinului sau filialei care le-a emis.

Regulamentul și lista produselor eco incluse în campanie pot fi analizate și pe websiteul Romstal.

Lasă un Comentariu...

*