Un finisaj modern și versatil: ardezia flexibilă SKIN

Amenajarea și înfrumusețarea casei sunt cele mai importante preocupări pentru fiecare dintre noi. Dorim să ne clădim un cămin primitor, care să ne reflecte personalitatea și stilul de viață prin aspectul, decorațiunile și mobilierul alese. Pentru cei care iubesc decorațiunile inspirate din natură, avem o recomandare specială: ardezia flexibilă SKIN, produs inovator și extrem de atractiv, disponibil într-o gamă bogată de texturi și culori 100% naturale.

ardezia flexibila (1)

Picture 1 of 6


Ardezia naturală SKIN nu imită natura – este realizată dintr-un strat foarte subțire de piatră naturală, fixată cu un compus chimic adeziv pe fibre de sticlă care, la rândul lor, sunt fixate pe o suprafață suport. Acest material este rezultatul tehnologiei superioare care permite extragerea a până la 300 de plăci dintr-un bloc de piatră cu grosimea de numai 5 centimetri.
Uluitor, dar cât se poate de real, acest nou sistem de extragere și prelucrare a pietrei naturale garantează o utilizare foarte rezonabilă a resurselor naturale, asigurând de asemenea și o disponibilitate pe termen lung a fiecărui model de ardezie flexibilă SKIN.

De ce se recomandă ardezia flexibilă SKIN ca element de decorațiune?

Foarte mulți oameni doresc să dea un finisaj inspirat din natură pereților interiori sau exteriori ai casei. Modelele variate, surprinzătoare și nuanțele care pornesc de la albul marmorean, până la negrul antracit intens creează un aspect vizual plăcut, relaxant sau dinamic și plin de personalitate. Însă nu există în toate cazurile opțiunea instalării de plăci solide de piatră, granit, ardezie sau marmură, nu numai din cauza prețului ridicat, ci și a greutății mari a acestor plăci, care ar afecta structura de rezistență a clădirii.
Până recent, singura posibilitate pe care o aveau proprietarii de clădiri era să apeleze la straturi decorative artificiale, care imitau modelul și culoarea pietrei naturale. Însă acestea se deteriorează rapid și, în funcție de calitatea realizării, imitația este vizibilă la prima vedere.
Acum însă puteți alege ardezia flexibilă SKIN de aici – un produs de finisaj care conține piatră naturală și oferă și flexibilitatea unui strat artificial pentru acoperirea celor mai dificile suprafețe, cum ar fi:

  • Unghiuri închise
  • Arcade
  • Suprafețe rotunde
  • Suprafețe cu perimetrul complex, format din multe lature

Instalare rapidă și ușoară

Ardezia flexibilă SKIN a fost proiectată și creată pentru a fi utilizată de oricine dorește să își decoreze pereții casei, inclusiv în cadrul unor proiecte individuale. Pentru a vă bucura de aspectul deosebit conferit de ardezia flexibilă, trebuie să urmați câțiva pași simpli:
Pasul 1 – pregătirea suprafeței pentru instalare

Orice meseriaș știe că pentru orice fel de aplicații (vopsea lavabilă, tapet, tencuială decorativă etc.) suprafața peretelui trebuie să fie perfect netedă și curată. Înainte de orice, curățați suprafața cu o perie de sârmă, îndepărtați toate impuritățile, urmele de uleiuri, grăsimi și praf. Pentru a vă asigura că lucrarea finală va fi reușită, urmați cu strictețe recomandările producătorului adezivului pe care îl veți utiliza privind pregătirea peretelui.
Pasul 2 – impermeabilizarea plăcilor de ardezie flexibilă SKIN

Dacă doriți să montați ardezia flexibilă SKIN la exterior, specialiștii de la piatraonline.ro vă recomandă să o impermeabilizați utilizând o soluție pe bază de apă și solvent. Această etapă conferă un finisaj mat sau lucios după aplicare. Pentru a vă asigura că ați ales produsul dorit, faceți mai întâi un test pe un eșantion din ardezie flexibilă, pentru a verifica atât finisajul, cât și gradul de penetrare (care determină cantitatea de impermeabilizant utilizat). Se recomandă impermeabilizarea plăcilor înainte de montarea pe perete.
Pasul 3 – montajul

Plăcile de ardezie flexibilă se instalează simplu, aplicând adezivul pe suprafața suport cu drișca zimțată de 3 mm și apăsând cu mâinile de la centru spre exteriorul plăcii fixate pe perete pentru nivelarea stratului de adeziv și eliminarea bulelor de aer. După uscarea adezivului, lucrarea se poate finisa cu orice tip de chit de rost sau decorativ.

Forma de prezentare și modele

Ardezia flexibilă SKIN este furnizată în plăci cu dimensiunile standard de la 1220×660 mm până la 2800×1250 mm. Pentru comenzi mai mari de 500 mp, se pot furniza plăci realizate cu dimensiunile specificate de client.
În ceea ce privește gama de culori și texturi disponibile, ardezia flexibilă SKIN oferă o gamă variată de opțiuni: Indian Autumn, Autumn Rustic, Autumn White, Terra Red, Copper, Multicoloră, Auburn, Mongolian, Black Line, Silver Shine, Silver Grey, Multi Pink, Black Slate, Forest, Jeera Green, Gold Green, Black Star și Tan.
Nu în ultimul rând, locul de unde vă puteți achiziționa acest gen de finisaj modern și versatil este piatraonline.ro

Lasă un Comentariu...

*